THIS IS THE END: BEATRIX RIDDERDE DEMMINK (1994) IN DE VOLLE WETENSCHAP DAT HIJ EEN PEDOFIEL IS

DE PRIMEUR VAN HET JAAR VAN TRUTH HITS EVERYBODY * EN DAT OP HET MOMENT DAT HET HELE LAND AL IN PUIN LIGT!

WE ZIJN NU WEL ZO’N BEETJE KLAAR MET NEDERLAND * MICHA GAAT ER VOOR EEN PAAR DAGEN TUSSENUIT * VANMIDDAG KOMT ER NOG EEN COLUMN VAN MARGARITA EN DAN HOUDEN WE HET EVEN VOOR GEZIEN * WIE KAN HIER NOG TEGENOP SCHRIJVEN?

5 Replies to “THIS IS THE END: BEATRIX RIDDERDE DEMMINK (1994) IN DE VOLLE WETENSCHAP DAT HIJ EEN PEDOFIEL IS”

 1. Je moet je realiseren:

  Als je op een dag 100 mensen gezien hebt, zaten daar 2 psychopaten onder (gemiddeld dan hè) ieder potentieel de gruwelmoordenaar van de gehele mensheid.

  Hoeveel heb je er (zonder test) herkend?

 2. Bij psychopaten is het een illusie dat je ze zonder geweld weg krijgt. Het is zij of jij.

  Een psychopaat laat ijskoud desnoods miljoenen levend cremeren en aan stukken hakken tegelijkertijd: kinderen, bejaarden, invaliden, mens en dier om zelf te kunnen blijven doorkankeren en zichzelf daarvoor lintjes uit te delen, tot de ledige huls van ellende in elkaar stort.
  Dat is wat het betekent: ‘dead inside’ 100% narcist.

  Immens voordeel voor deze geboortedefecten was tot nu toe, dat je de (zich tot overmaat van ramp ook nog eens onder een ‘mask of sanity’ camouflerende) resterende “moordrobot in mensengedaante” niet met zekerheid kon aanwijzen omdat er geen test beschikbaar was.

  Nu geldt: TESTEN EN UITNEMEN, koste wat kost!!!

 3. Psychopaten delen lintjes aan elkaar uit voor nooit geleverde prestaties.

  De SS psychopaat en hoogverrader Bernhard zelve (gezien Demminks NAVO scholing moet hij -als gelijkgestemd- door Bernhard herkend zijn!!!) , is natuurlijk het meest glorieuze voorbeeld.

Geef een reactie