THIS IS THE MOMENT: BORIS KIEST VOOR TRUMP; DE EU EN DE PEDO DEEP-STATE ZWEREN SAMEN MET IRAN; MINBUZA IRAN NAAR BRUSSEL VOOR ‘STRATEGISCH OVERLEG’

NA AANVANKELIJKE AARZELINGEN -OMDAT DIT DE DEFINITIEVE BREUK BETEKENT VAN HET VK MET DE EU, PRECIES WAARTEGEN KONING WILLEM ZO HYSTERISCH AGEREERDE [video]- KIEST BORIS NU VOOR TRUMP EN TEGEN BRUSSEL * DE EU EN MARK RUTTE GAAN OM DE TAFEL MET MOHAMMAD JAVAD ZARIF OM VERDERE PLANNEN TE SMEDEN TRUMP TE TREFFEN * SOLEIMANI WERKT AL JAREN VOOR DE PEDO DEEP-STATE EN MOEST ALS ‘BREEKIJZER’ FUNGEREN EEN WOIII TE FORCEREN DIE DE PEDOFIELEN MOEST GAAN REDDEN VAN EXPOSURE DOOR DE PATRIOTS

Generaal Qassem Soleimani was de grote troefkaart van de pedo deep-state die een oorlog moest forceren tussen Iran en de VS. Daar was hij al druk mee bezig via de aanvallen op de VS-ambassade in Baghdad en de plannen waren om deze verder op te voeren. Trump en de patriots maakten op geniale wijze een einde aan deze setup met een move die de deep state op geen enkele wijze zag aankomen: het uitschakelen van Soleimani voordat zijn plannen een wezenlijke bedreiging gingen vormen voor de VS. Deze oorlog was de laatste ‘ultieme false flag’ van de pedofielen die ze wilden inzetten om hun smerige kinderverkrachtende huiden te redden en tegen te houden wat onvermijdelijk gaat komen: de total exposure van hun misdaden en moordpartijen via de declas in de VS en het Durham-report. De door de pedfielen en Bilderberg aangestuurde EU is nu in complete paniek en hebben de Iranse minister van BuZa gesommeerd naar Brussel te komen over hoe nu verder. Boris heeft intussen precies op tijd de juiste keuze gemaakt en zijn lot verbonden met dat van Trump en de patriots. Hoe briljant de schaker Trump opereert, blijkt wel uit deze tweet vlak voor het uitschakelen van Soleimani die laat zien dat hij Poetin aan zijn kant heeft:

Ook met China heeft hij inmiddels gemene zaak gemaakt: op 15 januari wordt een historische trade deal gesloten met het land dat economisch vecht voor zijn leven en verder is verzwakt door de situatie in Hong Kong. Op geen enkele wijze kan China het zich permitteren Iran te gaan steunen in een oorlog met de VS. SCHAAKMAT! Wie zijn de grootste loosers in dit hele verhaal? NEDERLAND, KONING WILLEM EN MARK RUTTE! Meer analyse -aanrader!- in deze video:

3 Replies to “THIS IS THE MOMENT: BORIS KIEST VOOR TRUMP; DE EU EN DE PEDO DEEP-STATE ZWEREN SAMEN MET IRAN; MINBUZA IRAN NAAR BRUSSEL VOOR ‘STRATEGISCH OVERLEG’”

  1. Merkel kan bezwaarlijk samenzweren met Iran want de drone-aanval op Soleimani kwam uit Duitsland. Verder heb ik er lak aan wat al die gluiperige politici uit wat voor land dan ook zeggen. Ik heb op niemand gestemd en het zal nog een hele tijd duren voordat het falderappes in de gaten heeft dat je door te stemmen alleen maar de carrière van een misdadiger financiert.

    Mij rest niets anders dan rustig af te wachten tot datgene gebeurd waar we om moverende redenen niets over horen: het omvallen van de banken. Het èchte nieuws is altijd datgene waar je niets over hoort. Omdat veel grote bedrijven goedkoop geld konden lenen (een groot aantal van die bedrijven is al lang op de flacon) is de valhoogte dit keer veel groter dan tijdens de Wall Street Crash van 1929 en de handelsbetrekkingen zijn dit keer ook veel mondialer. Mijn vrouw en ik hebben zo’n tien jaar geleden al besloten om aan de smeerlapperijen van bankiers, politici en hun media flink te gaan verdienen op kosten van de grootste (verborgen!) vijand van de mensheid: de gokverslaafde beleggers. En dat lukt al aardig terwijl de grote klap nog gaat komen.

Geef een reactie