THIS IS WHAT HOPE LOOKS LIKE -NU NOG VOOR NEDERLAND!

MORGEN TOESPRAAK VAN MICHA OVER MARK RUTTE EN ZIJN BENDE PEDOFIELE MOORDENAARS DIE NEDERLAND EN DE WERELD NAAR DE VERNIETIGING VOEREN -NET ALS OBAMA EN HILLARY DAT DOEN VANUIT DE VS * DE ELITE IS UITGESPEELD WANT ZE ZIJN VOLLEDIG EXPOSED -EN DAT MAAKT HET JUIST ZO ENG ALLEMAAL WANT HET ENIGE WAT ZE NOG KUNNEN IS ALLES EN IEDEREEN MEESLEUREN IN HUN VAL

2 Replies to “THIS IS WHAT HOPE LOOKS LIKE -NU NOG VOOR NEDERLAND!”

 1. “Gelukkig” weet de gerse bevolking door (het fenomeen) “levensreddende” cognitieve dissonantie ….een vertrouwenwekkende leugen steeds het voordeel te gunnen boven een (hoogst) ongemakkelijke waarheid.

  De (psychopathische) leugen regeert (aldus Beatrix zur Lippe Biesterfeld) en opent uiteraard regelrecht de poort naar de hel.

 2. DAT MAAKT HET JUIST ZO ENG ALLEMAAL WANT HET ENIGE WAT ZE NOG KUNNEN IS ALLES EN IEDEREEN MEESLEUREN IN HUN VAL
  =====================
  Dat doet ‘pure evil’ zeker: ROKENDE PUINHOPEN!

  Gelukkig weet de bevolking door “levensreddende” cognitieve dissonantie (het leek of ik een van mijn ouders verloren had, toen bleek dat koningin Wilhelmina de kuierlatten had genomen. Ik WILDE het niet geloven.
  Daarom WILDE ik juist wel geloven dat het een verantwoordelijke en goed doordachte ‘move’ was, in het belang van Nederland en de Nederlandse bevolking. Wat in 1945, inspelend op dit fenomeen, natuurlijk ook beweerd werd).

Geef een reactie