THIS SUMS IT ALL UP: EPSTEIN-GATE = PIZZA-GATE = CLINTON FOUNDATION-GATE = DEMMINK-GATE

IN ELK GEVAL JORIS DEMMINK EN SHARON DIJKSMA ZULLEN WORDEN OPGEHANGEN * HET GAAT NU RAP, DE SNEEUWBAL STORMT DE BERG AF * DEN HAAG HYSTERISCH VAN PANIEK * MICHA’S TWITTER ONKLAAR GEMAAKT NA OPROEP ARRESTATIE DEMMINK * LIZ CROKIN CONNECTS THE DOTS * WEER NIEUWE PEDO-Q’S * DONALD TRUMP OP DE HOOGTE VAN DE ‘HAMPSTEAD KIDS‘ * PEDO-ZANGER R. KELLY ARRESTED * PEDO-MINISTER TRUMP VERTREKT OM EPSTEIN-DEAL

6 Replies to “THIS SUMS IT ALL UP: EPSTEIN-GATE = PIZZA-GATE = CLINTON FOUNDATION-GATE = DEMMINK-GATE”

 1. U weet dat pizzagate nep is? Dat is zelfs gecontroleerd door een gewapende gelover.

  Interessant trouwens hoe u hier een inkijkje geeft in uw logica.

   1. Nee, ik WIL overweldigend bewijs zien. Vooralsnog hoor ik alleen vermoedens die als bewijs worden neergezet. Terwijl de boel dus, notabene gewapend, is gecontroleerd.

    Maar over het verschil tussen bewijs en vermoedens gaan wij het niet eens worden vrees ik. En met ons velen. Een ziekte van deze tijd.

    Dank dat u de moeite nam te reageren. Al was het zoals gewoonlijk gemakzuchtig. Want inhoudelijk hoor ik u niet. Jammer.

    1. Om met u te spreken: Volgens mij WILT u helemaal niet inhoudelijk reageren op de mogelijkheid dat pizzagate nep is en de argumenten die daarvoor worden gebruikt.

     Jammer. Het zou u nog enig krediet kunnen opleveren.

  1. Transformeer het proces dat hier omtrent de omgang met een individuele narcist dient te worden bewandeld naar de wijze waarop steeds meer mensen wereldwijd klaar zijn met ‘onze’ pervers & door de mand gevallen psychopaten gespuis van de gevestigde machtsmonopolisten! Het is een simpel maar zich steeds sneller manifesterende metamorfose… BRON

Geef een reactie