THOMAS BRUNING GAAT DOOR DE KNIEEN VOOR VVD-OORLOGSMINISTER HENNIS

BREAKING: DE MET JORIS DEMMINK SAMENSPANNENDE NVJ-VOORMAN GAAT VANDAAG OP EEN VERNEDERENDE MISSIE NAAR DE MEEST FOUTE MINISTER VAN DIT CRIMINELEN-KABINET OM ZIJN STEUN EN ADHESIE TE BETUIGEN * DIT ALLES WORDT VERPAKT IN DE LEUGEN TE GAAN ‘PRATEN’ OVER DE SPIN, DE LEUGENS EN DE BLACKLISTS WAARMEE DEFENSIE AL DECENNIA DE MEDIA TERRORISEERT * SLIJMEN BIJ HENNIS EN MICHA IN OPDRACHT VAN DEMMINK ROYEREN OP BASIS VAN LEUGENS: HET BELEID VAN BRUNING

[wp_ad_camp_1]

Micha werkte nog bij NRC toen minister Voorhoeve van Defensie een ‘amice-briefje’ schreef aan toenmalig hoofdredacteur Ben Knapen met het bevel journalist Frank Westerman van het Srebrenica-dossier te halen [backgrounds]. Hoe het verder is gegaan met Srebrenica (en met de carriere van Knapen for that matter) mag bekend worden verondersteld. We zijn nu 17 jaar verder en die tijd is het ‘persbeleid’ van Defensie alleen maar nog erger en nog repressiever geworden. En dan gaat de met Joris Demmink samenspannende NVJ-voorman Thomas Bruning vandaag op de koffie bij minister Hennis om te ‘praten’ over de tegenwerking van journalisten door haar Ministerie! Kijk, dit is nou precies wat de NVJ zo weerzinwekkend maakt: de schijn van ‘onafhankelijkheid’ ophouden terwijl Bruning in werkelijkheid een vernederende missie moet afleggen waarin hij glashard wordt voorgelogen zonder dat er ook maar iets verbetert -integendeel. Elke journalist die ook maar een kritische lettergreep schrijft over de plannen van Hennis samen met Obama en de NWO de derde wereldoorlog te ontketenen wordt op zijn best kalltgestellt en op zijn slechts afgeschoten. Kijk naar wat er met Westerman gebeurde in 1999 zonder ook maar een woord van kritiek van de NVJ! We zien de kwijlende onderdanige slaven-tronie van Bruning al grijzen als de minister hem ‘met het hand op haar hart’ belooft en toezegt dat vanaf heden volledige openheid zal worden betracht door haar ministerie waarbij alle onderste stenen voor het gemak direct op tafel zullen worden gelegd ‘in het belang van de democratie en de persvrijheid, waarden die dit kabinet als geen ander hoog acht’. Dag Thomas! Dag excellentie!

2 Replies to “THOMAS BRUNING GAAT DOOR DE KNIEEN VOOR VVD-OORLOGSMINISTER HENNIS”

 1. Appart dat Kat niet vermeld dat hij destijds 5000 euro heeft gekregen van het NVJ onder anvoering Thomas Bruning om zijn rechtszaak voort te zetten! In het belang van vrijheid en democratie van heer Kat.

  Maar nu dat NVJ effe dwars gaat liggen inzake Kat zijn dreiging naar Bart Mos, moeten ze het gelijk weer ontgelden met Kat zijn racune saus.

  Overigens heeft Kat destijds zelf verzuimd om bezwaar aan te tekenen volgens de notulen van NVJ, terwijl meneer Kat dondersgoed op de hoogte was aangezien hij dit destijds ook op zijn website had vermeld.
  Binnen een maand had Kat bezwaar aan moeten tekenen!! Die heeft ie laten verlopen, en vervolgens laat Kat de advocaat Stapel de rommel opruimen die hij achter gelaten heeft.

  En vervolgens gaat Kat het slachtoffer uithangen ……… sja stort geld mensen voor het luie leventje in Ierland.

 2. Voorhoeve stond destijds al genomineerd voor de psychopatentest……uiteraard.
  Hennis Plasschaert ook.

  Dit laf of blind (voor de ‘alien mindset’) door laten rotten incl. INADEQUAAT “bestrijden”, zal de hel op aarde brengen.

Geef een reactie