THOMAS BRUNING (NVJ) ZAG ‘GEEN REDEN’ MICHA’S ADVOCAAT TE ANTWOORDEN EN SMIJT DE HOORN

NU IS HET HELEMAAL DUIDELIJK: MICHA’S ROYEMENT BIJ DE NVJ GEBEURDE IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK * THOMAS BRUNING KAN NIETS MEER AANVOEREN EN VERBREEKT IN PANIEK DE VERBINDING * NU REST NOG SLECHTS DE GANG NAAR DE RECHTER * MICHA GEROYEERD DOOR DE NVJ WEGENS HET EXPOSEN VAN DE KINDERVERKRACHTINGEN DOOR DE GROEP-DEMMINK * FILES THOMAS BRUNING ROL 24 Mar 2016 09:29 Outgoing

2 Replies to “THOMAS BRUNING (NVJ) ZAG ‘GEEN REDEN’ MICHA’S ADVOCAAT TE ANTWOORDEN EN SMIJT DE HOORN”

 1. Verbazingwekkend hoe deze idioot, waarschijnlijk met vet salaris uit onze zakken, hier keer op keer zijn geraaskal parkeert. Ik heb nieuws voor je sukkel: Iedere reactie die ik hier van jou lees bevestigt mijn wantrouwen dat hier niet alleen rook is, maar ook vuur.
  Wellicht wil je je ook over de grens nog even bij lezen wat we zijn tegenwoordig internationaal befaamd over onze pedo elite:
  http://www.sott.net/article/286436-Testimony-The-Dutch-crowns-organization-of-serial-child-murder
  http://www.pravdareport.com/opinion/columnists/09-11-2015/132533-dutch_ambassador-0/

 2. VERBREEKT IN PANIEK DE VERBINDING ????

  Lijkt er sterk op dat je opname kuren heeft, en er vervolgens op de klippen loopt. Om dat vervolgens te verkondigen dat iemand ophangt????

  Ik denk dat je geheugen in de overdrive gaat van je pc ……….

  MICHA GEROYEERD DOOR DE NVJ WEGENS HET EXPOSEN VAN DE KINDERVERKRACHTINGEN DOOR DE GROEP-DEMMINK * Klopt ook al geen reet van aangezien dit op basis is van een bedreiging aangaande Bart Mos, en heeft totaal niks van doen met Demmink.

  NU REST NOG SLECHTS DE GANG NAAR DE RECHTER * Daar was je al geweest en zelfs een enkele keer niet op komen draven, waar het zelfs zo was dat Bart Mos wel aanwezig was voor je circus. ………. het kan zijn dat ik me daar in vergis.

Geef een reactie