TIJDENS DE BEHANDELING VAN DE MICHA-CLAIM IN EERSTE AANLEG WERD EEN JOURNALIST IN ELKAAR GESLAGEN DOOR DE PARKETPOLITIE

NOG NOOIT VERTOONDE AGRESSIE VAN DE ELITE TEGEN MICHA IN DE ZAAK-WESTENBERG * DE ZITTING MOEST TWEE KEER WORDEN ONDERBROKEN WEGENS HET GEKRIJS VAN DE CAMERAMAN DIE WERD GEMARTELD DOOR DE SOLDATEN VAN JORIS DEMMINK * HOE ZAL HET GAAN OP 7-11? STAAT DAN HET LEGER KLAAR OM IEDEREEN DIE MICHA KOMT STEUNEN DOOD TE SCHIETEN? * HOE MACHTIG MOET WESTENBERG ZIJN DAT NIEMAND DEZE CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTER WIL LATEN VALLEN?

Een interview met advocaat Klaas Aantjes die Micha bijstond bij de Micha claim-zaak in eerste aanleg. De Orde van Advocaten verbood het hem voor Micha in hoger beroep te gaan

Waar de gebeurtenissen rond de Micha-claim in de zittingszaal redelijk rustig leken te verlopen (was niet zo, later meer) vond op de gang een slachtpartij plaats. Die leidde tot dusdanig wanhopig en langdurig gekrijs dat de zitting tot twee maal toe moest worden onderbroken. Wat was er aan de hand? Een camaraman/journalist die zich bij de rechtbank had gemeld met de wens de zitting te filmen, werd mishandeld door rond de tien kapo’s en gestrekt de rechtbank uit gedragen, direct langs de propaganda-cameraploegen van NOS en RTL voor wie door de corrupte en criminele president Eradus de rode loper wordt uitgerold.
Lees hier het hele verhaal met video’s. Hoeveel gelijk moet Micha hebben en hoe groot moet de bedreiging zijn die hij vormt voor de zwarte mafia als men overgaat tot het toepassen van dergelijke vormen van geweld, hysterisch van angst dat de volledig gemanipuleerde en geregisseerde nep-zitting wordt opgenomen? Micha verloor de claim in eerst aanleg op basis van een ‘redenering’ van de rechtbank die even krankzinnigis als onzinnig en malicieus: Micha heeft geen recht op schadevergoeding omdat hij geen wederhoor heeft toegepast bij Westenberg! Op 7 november zou dit alles kunnen worden rechtgezet.

5 Replies to “TIJDENS DE BEHANDELING VAN DE MICHA-CLAIM IN EERSTE AANLEG WERD EEN JOURNALIST IN ELKAAR GESLAGEN DOOR DE PARKETPOLITIE”

  1. “” Wat was er aan de hand? Een camaraman/journalist die zich bij de rechtbank had gemeld met de wens de zitting te filmen, werd mishandeld door rond de tien kapo’s en gestrekt de rechtbank uit gedragen, “”

    zelfs Nico vd Ham weet dat je het filmen moet aanvragen ruim voor de zitting (2 weken? Dat de zogenaamde journalist de toko werd uitgesleept heeft te maken dat het mannetje eigenwijs was en toch zijn zin geen doordrukken en dus vervolgens voor de parketpolitie de aanleiding was om op een andere manier te verwijderen. Vervolgens gaat het mannetje zich ongeloofelijk aanstellen.

    Oh ja vergeet je niet effe in je verhaal mee te nemen dat de NVJ jou heeft gesteund met een bedrag van 5000 euro om het verhaal Westewnberg aan te kaarten, aangezien je het verleden regelmatig negatief hebt uitgelaten over de organisatie NVJ !!!

  2. Precies een week geleden publiceer je nog je telefoongesprek met meestertje Stapel, waarin je – hoe kan het ook anders – toch vooral weer oproept om de zaak te laten aanhouden op 7 november, indien je geen “vrijgeleide” krijgt. En die krijg je niet. Niet dat je opgesloten wordt, maar je DNA wordt afgenomen, en een rijtje deurwaarders zullen je wat dagvaardingen overhandigen wb je schulden. Dat is gewoon wat gaat gebeuren zodra je in NL komt, omdat je dezelfde rechten en plichten hebt als andere nederlandse burgers.

    Je bent dus weer eens mensen aan het oproepen om naar een zaak te komen die toch weer niet behandeld wordt op die datum. Zolang je het voor je uitschuift kan je jezelf nog rijk dromen, over een miljoen dat er nooit zal komen. En je weet het. Je enige optie is schuldsanering. Als je in september 2014 niet lafjes was weggehold voor je huurschuld, maar een regeling had getroffen was je deze maand schuldvrij geweest. Maar ja.. verantwoording nemen voor je eigen gedrag is je ding niet.

Geef een reactie