7 Replies to “TIMMER-FRAUD: HIER DE BEWIJZEN. ALS HET NEDERLANDSE VOLK DIT PIKT, IS HET OVER EN UIT. DEFINITIEF.”

 1. Je vriendjes van geen stijl en geen peil hebben zelf meegeteld. De exit pols en de tellingen lopen synchroon. Hoezo fraude?
  Heb je al bij je zoon Marius Kat (campagnevoerder voor Timmermans) geïnformeerd?

 2. Op 0:17 “Werkelijk niemand zag dit aankomen”, en 1 minuut 6 seconden later “Frans Timmermans heeft het aangekondigd”.

  Als jijzelf al je eigen ‘bewijs’ zo snel ondergraaft, dan haal je voor ons wel de lol er een beetje vanaf om jouw onzin te fileren, en ben je eigenlijk niks anders dan een nutteloze wereldvreemde kluizenaar, ver weggedoken van de realiteit. Letterlijk en figuurlijk. Flauw hoor, zo is het geen sport meer. Straks zijn het écht alleen nog Rogier Hop, Caroly, en een handjevolg ééncellige pantoffeldieren die jou nog serieus nemen…

 3. Erg vermakelijke video. Even resumerend:

  1: “Werkelijk NIEMAND zag dit aankomen.”
  2: “Timmermans heeft zijn overwinning een maand geleden al aangekondigd.”

  U mag zelf de discrepantie zoeken. En dan durft u ook nog eens te refereren aan “de wetten van de logica”. Het is hilarisch om naar te luisteren.

  Heeft u uw zoon overigens al gefeliciteerd met deze (voor hem en zijn baas) prachtige verkiezingsuitslag? Het moet voor u een hele geruststelling zijn dat Marius zijn stinkende best doet voor de New World Order Deep State! Anders had u mooi niets meer om dagelijks over te blaten.

   1. Jahoor, kletst u het maar weer recht. De onduidelijkheid in uw boodschap ligt natuurlijk altijd aan de kant van de ontvanger en nooit aan de zender.

    Heeft u, als trotse vader, uw zoon al van harte gefeliciteerd met deze uitslag? Of probeert u hem toch te overtuigen dat hij voor een satanische kinderverkrachter werkt?

Geef een reactie