TMG OP KOERS NAAR FAILLISSEMENT VOOR 23-9

BRONNEN: PAUL JANSEN GEEFT NOG DEZE WEEK EEN PERSCONFERENTIE OVER DE DRAMATISCHE TOESTAND VAN DE TELEGRAAF * BRONNEN: VAN DER SNOEK AL TIEN DAGEN NIET MEER GEZIEN BIJ TMG *
[wp_ad_camp_1]
GROOTSTE MEDIA-CONCERN VAN NEDERLAND ONTPLOFT EN NIEMAND MAG EROVER PRATEN OF EROVER SCHRIJVEN * TMG-WOORDVOERDERS VAN HILL & KNOWLTON ‘DOEN AANGIFTE BIJ DE POLITIE ALS ZE WORDEN GEBELD MET VRAGEN OVER TMG’ * KOERS OP WEG NAAR 3 EURO-RANGE * TOTAAL TABOE OP BERICHTGEVING OVER TMG

2 Replies to “TMG OP KOERS NAAR FAILLISSEMENT VOOR 23-9”

  1. “”TMG-WOORDVOERDERS VAN HILL & KNOWLTON ‘DOEN AANGIFTE BIJ DE POLITIE ALS ZE WORDEN GEBELD MET VRAGEN OVER TMG’”””

    Dat zal er wel mee te maken hebben dat ze hun pappenheimers kennen, en dus steeds een clown aan de tel krijgen die niet belt om informatieve voorziening maar om zijn racune ten toon te spreiden.
    Sja na tig telefoontjes van een zekere Kat zullen ze het wel wat zat worden, die alleen maar loopt te jengelen vanwege zijn racune.

    Lijkt me overigens dat TMG aangaande informatieve voorziening een lijntje hebben naar hun aandeelhouders, en een zekere Kat geen aandelen heeft en dus niet wordt voorizen van informatie omdat ie er eigenlijk geen reet mee heeft te maken.

    1. “Ja maar ik ben Micha Kat, de beste onderzoeksjournalist van Nederland die persoonlijk de Nederlanders gaat redden van de satanische pedo-elite! De Telegraaf moet mij op de hoogte houden van alles wat er met ze gebeurt! Niet omdat ik nog steeds boos ben dat ze me ontslagen hebben maar omdat dat gewoon moet!”

Geef een reactie