TMG: STAANDE OVATIE VOOR CORRUPTE PEDO-BESCHERMER

EXTRA: LEES OP DE SITE VAN STEVE BROWN HOE MICHA TELEGRAF-CHEF PARADIJS VERJOEG ALS EEN DIEF IN DE NACHT * TELEGRAAF TOTAAL TEN ONDER AAN CHAOS, PEDOFILIE, INTERNE STRIJD * REDACTIE NU OP JACHT NAAR DE SCALP VAN KPMG-CRIMINEEL VAN DER SNOEK

Totale chaos bij de pedofielenclub op de Basisweg. Krijsende redacteuren worden door bestuurders tegen de grond gewerkt terwijl ze Sjuul Paradijs ‘een staande ovatie‘ geven. Woedende drukkers stormen het hoofdkantoor binnen en slaan met hun met inkt bespatte handen de hele kantine aan gort en schreeuwen: Waar is de Snoek? We gaan de Snoek roosteren!. Een jankende Bart Mos belt met zijn vrienden bij het OM om te overleggen over een nieuwe strafzaak tegen Micha. “Het is allemaal de schuld van Kat” huilt Mos tegen Herman Bolhaar. VVD-pedo-king Hans Wiegel, vriend van Joris Demmink en de overleden TMG-kindermoordenaar Kees Lunshof, is een actie begonnen om Sjuul terug te brengen op de troon en zet daartoe de complete pedo-VVD in die bij minister Bussemaker een motie gaan indienen waarin wordt geeist dat Sjuul terug komt. Demmink zelf hangt aan de lijn bij Bert Huisjes om de koers door te geven die de krant de komende tijd moet volgen. Wilma Nanninga dreigt De Snoek al zijn escapades in ’s lands bordelen en sekshuizen te publiceren als ome Sjuul niet terugkomt. Maar de redactie wil bloed zien. Het bloed wel te verstaan van KPMG-crimineel Van der Snoek en de hoeren in de Raad van Commissarissen Simone Brummelhuis en Annelies van den Belt die net waren begonnen aan een triootje met Martijn Koolhoven. TMG is kapot. Lang leve de revolutie! We will be victorious!

2 Replies to “TMG: STAANDE OVATIE VOOR CORRUPTE PEDO-BESCHERMER”

  1. Sjuul Paradijs is exact wat je van een bakkerszoontje verwachten kan: Op tijd met een flinke zak zwijggeld de aftocht blazen en dan nog even de underdog spelen en een lullepot houden houden voor de soortgenoten. Zou ik ook een staande ovulatie van krijgen!

Geef een reactie