TMG TEN ONDER IN ORGIE VAN AGRESSIE, GEWELD, RUZIES EN RECHTZAKEN: WANNEER VALLEN DE EERSTE DODEN?

OOK BELANGRIJKE UPDATES OVER HET ‘PARANOIDE GEK-PROCES’ TEGEN DE VOLKSKRANT: DE RECHTBANK WEIGERT VRAGEN VAN MICHA TE BEANTWOORDEN OVER HET MYSTERIEUZE ONDERZOEK NAAR RECHTER BERKHOUT

3 Replies to “TMG TEN ONDER IN ORGIE VAN AGRESSIE, GEWELD, RUZIES EN RECHTZAKEN: WANNEER VALLEN DE EERSTE DODEN?”

  1. Als klapstuk kwam de koning van het gekkenhuis nog even uit de mouw.

    Zo gaat het malen van de ‘alien mindset’ bij 100% narcisten als Bernhard zur Lippe B. eigenlijk voortdurend, maar dan zorgvuldig verholen onder een ‘mask of sanity’ en PROACTIEF gericht tegen ALLES EN IEDEREEN en niet uitsluitend en correct tegen walgelijke schurken die een gevaar voor de normale menselijke samenleving vormen (zoals de krankzinnige gruwelslachters van Dresden, Hiroshima, Nagasaki etc. en degenen die hen helpen hiermee weg te blijven komen, zoals De Telegraaf, de NOS e.d.).

    Hoe weet MK trouwens dat “de Berkhout link” eerst wel werkte (wat zat er dan onder), maar meteen niet meer werkte toe hij hem op zijn site had geplaatst?

    Of werkte de link al een tijdje niet meer omdat die om redenen “uit de lucht” was genomen?

    Enfin: Rechtszaken in PB BV, die ooit gevaarlijk zouden kunnen worden voor Bernhards nagelaten psychopathisch netwerk, gaan NERGENS naartoe, behalve naar een bewuste juridische dwaling in de trant van 2 + 2 = 5, in hoogste instantie uitgesproken door bijv. Wolleswinkel.

  2. Een ding weten we zeker: Als er door aan het licht zou kunnen komen dat de “Oranjes” zo verrot zijn als een mispel en corform de wet sedert 1940 hun koningschap hebben verspeeld, dan wordt het onder pet (die ons zogenaamd allemaal past) gehouden.

Geef een reactie