TOELICHTING MICHA OP VERZOEKSCHRIFT TOT HET HOREN VAN DE VOORLOPIGE GETUIGEN

EXTRA: DE TOTALE COLLAPSE VAN BLENDLE (= ZWENDLE) IS NU EEN FEIT: HET WORDT STEEDS VAKER GRATIS WEGGEGEVEN, NU OOK BIJ VODAFONE * MAAR GEEN HOND WIL DE GIFTIGE PROPAGANDA VAN DE NWO MOG LEZEN BEHALVE EEN ENKELE PEDOFIEL EN WAT CORRUPTE POLITICI

EXTRA: HET LAATSTE DEEL VAN DE SERIE VAN MICHA OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM * NIEMAND HEEFT HET MEER OVER ROMY EN SAVANNAH, MAAR ROND ANNE FABER WORDT EEN NOOIT VERTOONDE HYSTERIE GECREEERD -ALLEEN HET VOLK DOESN’T GIVE A DAMN

[wp_ad_camp_1]

Lees hier het verzoekschrift [getuigenverhoren] van Micha tot het horen van de voorlopige getuigen. Op 7 november dient hij het Hof te Den Bosch de Micha-claim. In het kader daarvan dient Stapel een verzoekschrift in om Micha een vrijgeleide te bieden zodat hij zijn eigen zaak kan bijwonen, iets wat de criminele pedofielen van Justitie bewust onmogelijk proberen te maken. Kortom: Micha is on the move, uiteraard -we blijven het herhalen- for your freedom, truth and happiness!

4 Replies to “TOELICHTING MICHA OP VERZOEKSCHRIFT TOT HET HOREN VAN DE VOORLOPIGE GETUIGEN”

 1. Dus: Eerst ff diep buigen voor Prins Bernhard (zijn nagelaten BV) en deze erkennen als Staat der Nederlanden en daar dan allerhande (uit de aard der zaak: ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’ met name niet als hun project erdoor in het geding zou kunnen komen) zinloze verzoekschriften indienen.

  Bizar eigenlijk!

 2. Uiteraard zou Prins Bernhard BV, een dictatoriale USA/GB ‘deep state’ vazalstaat die zich ijskoud/hondsbrutaal uitgeeft voor De Staat der Nederlanden, blij moeten zijn indien rotte appels in hun gelederen worden ‘exposed’.

  Toch ligt dat niet erg voor de hand, uitsluitend wél voor de fenomenaal ten diepste (!) bedrogen/op het verkeerde beeen gezette normale ‘mindset’.

 3. De rechter zal bij de afweging van dit verzoek de tegenpartijen horen en worden overspoeld met feiten over de bizarre escapades van Micha Kat. Ik kan me niet voorstellen dat daarna dit verzoek nog toewijst.

  Mocht de hoogedelachtbare in een vlaag van verstandsverbijstering dit verzoek toch geheel of gedeeltelijk honoreren heeft dat ook geen enkel gevolg omdat betrokkenen slechts de waarheid hoeven te spreken om aan te tonen dat de paranoïde fantasieën geen enkele feitelijke grond hebben.

  Het horen van de advocaat zal zeker niet worden toegewezen: geen enkele advocaat hoeft zich in rechte te verdedigen over zijn besluit om een stapeldolle client niet te willen bijstaan.

 4. Stapel verzoekt beleefd aan de psychopathische opvolger van Demmink in PB BV of Micha alstublieft een vrijgeleide zou mogen krijgen.

  Overigens zijn afspraken met glibbergladde psychopaten “het papier nier waard waarop ze geschreven zijn”….als ze al op papier geschreven zijn.

Geef een reactie