TOESPRAAK MICHA: EINDE PEDO-JUNTA MARK RUTTE IN ZICHT?

OVERUREN VOOR JACK DE VRIES EN HILL & KNOWLTON: HOE GAAN ZE HET REFERENDUM-PROBLEEM AANPAKKEN?

[wp_ad_camp_1]

De afgelopen weken heeft een redactieteam hard gewerkt om gehoor te geven aan uw wensen, zoals in kaart gebracht bij lezersonderzoek aldus de nieuwe Telegraaf-chef Paul Jansen in een zoveelste poging zijn zinkende schip boven water te houden. Maar het kantelmoment is daar, zowel voor de Haagse ‘elite’ als voor de MSM. Nu doordrukken en blijven glimlachen -dit is een compleet geweldloze revolutie.

11 Replies to “TOESPRAAK MICHA: EINDE PEDO-JUNTA MARK RUTTE IN ZICHT?”

 1. Wat is nu de bedoeling van Geenpeil/Geenstijl?

  Zijn het (bijv. op de PB BV universiteit, met hoogleraren als Balkenende, Van Kooten, Fasseur, Van Vollenhoven en Van Koppen……) zwaar achtergebleven ‘sheeple’ die abusievelijk maar eerlijk denken dat ze VANUIT de psychopathische smoorkuil iets kunnen bewerkstelligen, of zijn op de achtergrond psychopaten van de monoliet actief (omringd met gebiologeerde meelopers) die kenmerkend (!) voor de kick ‘balancing on the edge of a knife’ HUN positie per saldo willen versterken/onaantastbaar maken of bijv. zich in hun eigen “superioriteit” willen rollen als een hond in een rottende vissenkop?

  Zodat je diep instinctief gaat geloven dat het toch allemaal geen zin heeft tegen deze “geweldige oppermachtigen”.

  Het blijft lastig in te schatten zonder proactieve PSYCHOPATENTEST.

 2. De reden waarom JIJ (de normale mens) ALTIJD het haasje bent (wat je in de smoorkuil/matrix van de psychopaat ook onderneemt, bijv. een referendum :-)) is gelegen in het feit, dat de ca. 2% types psychopaten onder ons, door hun kleine doch zéér diepe (in het instinctief substraat), onherstelbare en uiterst beroerd uitpakkende beschadiging, zijn veranderd in driedimensionaal en abnormaal/machinaal energiek op je inhakkende (of het psychische equivalent daarvan) moordROBOTS.

  Dit wordt m.n. enorm rampzalig van omvang, niet door ‘unadapted uncompensated’ exemplaren die als ‘lone wolves’ walgelijk en onvoorstelbaar (en toch iets te opvallend) voor de normale ‘mindset’ aan het seriemoorden slaan, maar bij de intelligente exemplaren die bovendien hun directe impulsen weten te beheersen en te sturen, te compenseren en te MASKEREN, die (de gruwelijk uitpakkende fysieke/genetische aberratie, echter niet als zodanig……, maar als “superieur ras” bij) elkaar herkennen, (ijskoud -letterlijk en figuurlijk- over lijken) sleutelposities weten te bemachtigen, en internationaal als een monoliet tegenover het normale menselijke individu (met al z’n onderlinge verschillen = vaak als losse zandkorreltje opererend) “OP EIGEN FREQUENTIE” netwerken.

  JIJ BENT PROOI (in hun VERHOLEN zwaar gestoorde enig mogelijke visie) en met prooi ga je niet werkelijk polderen.
  ‘Pure evil’ weet immers dat jij het met de naargeestige walgelijkheden van de met militaire precizie -als een klokwerk/rekenmachine- soms gedurende decennia rigide en onverstoorbaar nauwgezet bekokstoofde (psychopathische) PROJECTEN nooit (!) eens zult worden.

  Jij wilt zelf leven en vrij zijn, jij wilt dat de mens(heid) werkelijk (!) groeit en bloeit, ieder individu zich werkelijk ontplooit……en psychopaten hebben precies het omgekeerde met je voor:

  ‘Bind, Torture, Kill’…….en wel driedimensionaal van alle kanten en/of het psychische equivalent daarvan (zoals mogelijk de Geenpeil/Geenstijl activiteiten).

 3. Op een of andere manier komt de normale mens in een psychopathocratie zoals PB BV altijd met losse flodders tegenover scherpe houwitzers te staan.

  Overigens kan dat referendum voor de bühne wel in enig resultaat LIJKEN te gaan resulteren, maar het psychopathisch project gaat altijd door (‘you can’t argue or bargain with psychopaths’), totdat de proactief (!) gewelddadige psychopaten die erachter zitten worden UITGENOMEN.

  Zou dat associatie-verdrag met Oekraïne inderdaad gewijzigd of afgeblazen worden, dan is dat omdat het psychopathisch project is aangepast. Het raadgevend referendum zal dan ijskoud worden misbruikt om de normale mens het VALSE idee te geven, dat hij/zij toch enige invloed kan uitoefenen……quod non.

  Ook dit kan zich dus slechts tegen je keren ‘anyway YOU’re damned’, als de oorzaak niet is weggenomen.

 4. Geeinpeil is fake, product van Zionblog Geenstijl. Micha, je valt uit je ‘rol’, deep, deep, behind enemy lines. Wel Geenstijl “vijanden” noemen maar wel hun duidelijk uitgedachte strategie door Hill&Knowlton omarmen.

  1. @DeRol: natuurlijk heb ik ook stilgestaan bij de mogelijkheid dat GeenPeil afkomstig is uit de koker van Jack de Vries. Je weet het dezer dagen gewoon niet. Maar voor mij slaat de balans toch door naar authentiek, ondermeer door de (non)-reacties van de politici en de MSM. En stel je voor dat het WEL een project is van Hill & Knowlton: dan spelen ze wel ERG hoog spel en creeeren een proces dat ze wellicht niet onder controle kunnen houden!

   1. Wel grappig Micha. Ze (NWO) kunnen wel WO3 plannen, einde van de wereld 23 september, hele landen plunderen maar een referendum om de weerzin tegen EU te kanaliseren en misschien eventueel te sturen kunnen ze opeens niet. Zij zien ook wel in dat de incompetente EU, de plunderingen etc zo z’n weerslag heeft op het volk, weerzin tegen EU neemt steeds mee toe. Dit is duidelijk uit de koker van de groep achter Keinsteil.

   2. Wat mij op viel aan Geenstijl, was dat de clique dat blog als een bedreiging zag, totdat het werd verkocht door voor 3 miljoen aan TMG.

    De artikelen veranderden daarna van journalistiek naar propaganda. Toen dat op ging vallen, kwamen er journalistieke artikelen tussen de propaganda om het blog levend te houden.

    De reden dat er zoveel bezoekers komen, is omdat de TV er aandacht aan gaf.
    Soms hebben ze ook goede artikelen natuurlijk.
    Maar als TMG kanaal, wordt er nog steeds ook veel propaganda vanuit dat kanaal geponeerd om bezoekers te manipuleren.

    1. Ik denk dat het verder gaat en meer achter zit Geuz. Dominqiue Weesie kwam van de Telegraaf, dat hele clubje had banden met het establishment. Kregen ook hele tijd scoops en dat soort dingen waardoor ze bekendheid kregen. Dat hele Geenstijl kan zo maar een spin off zijn van Hil & Knowlton of dergelijke clubs.

     1. Daar kan je wel eens gelijk in hebben DeRol.
      Als de TV aandacht gaat geven aan een blog, waardoor enorm veel bezoeker geworven werden, dan is er zeker iets bezig achter de schermen. De zittende clique deed het wel overtuigend overkomen dat de geenstijl, voor de overname dan, zagen als een bedreiging.

      Maar het viel me gewoon op, dat de inhoud van de artikelen erg veranderde, vlak nadat het blog was gekocht. Maar de reaguursels lezende, leek het wel of ik de enige was die dat op viel. Mijn indruk is, dat het nu meer in het midden zit, wat terug naar hun oude kwaliteit, terwijl de propaganda stijl zich vooral in de POW producties manifesteert.

      Dominique Weesie was betrokken bij de demoniseringen van Onno Hoes met schandknaapjes. Het lijkt me, dat Dominique toch wel heeft gekozen voor het grote geld, in plaats van principes. Ergens moet ik hem gelijk geven, want als hij zijn principes trouw blijft, dan wordt hij kaltgestelt. Het geld zal hem depressief maken, maar deze vijanden zijn internationaal. Ik zie in Nederland heel wat minder begrip van hun identiteit dan in de VS of Rusland. Op internet tenminste. Maar misschien is internet wel zo ernstig gecontroleerd, dat ze dit onzichtbaar maken.

Geef een reactie