TOEVAL? KRANT DIE MICHA ‘PARANOIDE GEK’ NOEMDE GAAT NU FULL FORCE ON KAVANAUGH!

IEDEREEN DIE EEN BEDREIGING VORMT VOOR DE PEDOFIELEN EN DE KINDERVERKRACHTERS WORDT DOOR DE VOLKSKRANT AANGEVALLEN * DIT IS HET EINDE VAN DE MSM * TERWIJL IN DE VS DE HELE HETZE IN ELKAAR KLAPT ALS EEN MISDADIGE HOAX, KWIJLEN DE NL-MSM ACHTER DE AGENDA VAN DE BILDERBERGERS EN DE NWO AAN * HET WORDT STEEDS DUIDELIJKER: DE PEDOFIELEN WETEN DAT HET OM LEVEN EN DOOD GAAT

5 Replies to “TOEVAL? KRANT DIE MICHA ‘PARANOIDE GEK’ NOEMDE GAAT NU FULL FORCE ON KAVANAUGH!”

  1. Interessant: Wanneer kinderen (mogelijk) zijn verkracht roept u hel en verdoemenis over de daders, maar wanneer vrouwen (mogelijk) zijn verkracht is het allemaal een gemene truc et cetera et cetera. Of begrijpt bovengetekende het weer eens niet?

    Overigens ook interessant dat u nu al jaren Het Grote Einde van de MSM (en anderen) verkondigd, maar dat dat nog altijd niet is voltooid, al dalen de cijfers wel maar dat lijkt eerder door moordende concurrentie van internet algemeen te komen dan door uw revolutie.
    Hoe het ook zei: Dat het einde zo lang uitblijft geeft toch wel te denken over uw grote gelijk, met alle respect.

      1. De vraag is natuurlijk hoe lang die ondergang duurt, wanneer hij begonnen is en wanneer hij definitief is. Lijkt me moeilijk vast te stellen. Maar geef eens wat tijdstippen, bij wijze van proef.

Geef een reactie