TOMMY ROBINSON BEDANKT GEERT WILDERS (2:50); WAT EEN VERSCHIL MET DE MOORDENAAR EN VERKRACHTER MARK RUTTE!

RECTIFICATIE: OP LAST VAN DE RVD EN DE LANDSADVOCAAT RECIFICEERT MICHA ZIJN UITLATINGEN OVER MARK RUTTE. RUTTE IS WEL DEGELIJK EEN GOED EN BETROKKEN MENS WAT HIJ MAAKTE ZICH ENIGE MAANDEN GELEDEN HARD IN INDIA VOOR DE ONTVOERDE AMSTERDAMSE PEUTER INSIYA. WIJ BIEDEN DE HEER RUTTE ONZE OPRECHTE EXCUSES AAN

MARK RUTTE WEIGERDE IETS TE DOEN VOOR ROB SCHOLTE EN IS DIRECT VERANTWOORDELIJK VOOR DE MOORD OP 200 NEDERLANDERS IN HET MH 17-DRAMA * HIJ WERKT NAUW SAMEN MET KINDERVERKRACHTERS EN PEDOFIELEN * HIJ LIEGT, BEDRIEGT EN ZAAIT LOUTER VERDRIET EN ELLENDE * GEERT WILDERS HELPT DE MEDEMENS -EN WORDT NATUURLIJK OM DIE REDEN DOOR HET SATANISCHE OM FURIEUS VERVOLGD! * WIE GRIJPT IN?

3 Replies to “TOMMY ROBINSON BEDANKT GEERT WILDERS (2:50); WAT EEN VERSCHIL MET DE MOORDENAAR EN VERKRACHTER MARK RUTTE!”

  1. Europa over een niet al te lange periode? Menselijke kistkalveren die mits positief gesaldeerd binnen de joden-horige loonslaaf lijntjes zijn aan gechipt, hun laboratoriumratten vergif maar van achter kogelvrije ruimtes hebben aan te nemen! Als ik dan ook de sociaal hygiënische onbeholpenheid van een zekere aso gilde in bepaalde voorbipswijken der randstad eens goed observeer, dan weet ik zeker dat hetgeen je op deze video ziet nog slechts het begin zal blijken te zijn van wat ons daadwerkelijk in te nabije toekomst te wachten dan wel tegen gaat staan..; BRON

  2. De “Prins” Bernhard RVD en dito “Lands”advocaat.

    Ja, de waarheid is niet geliefd!

    Deze ‘new kid on the block’ Robinson, wordt totaal buitengesloten of zit in een oogwenk weer onstuitbaar achter de tralies, als hij voor de psychopathocratie GB werkelijk bedreigend is “als de waarheid”.

    Van oudsher worden in het perverse Albion (de krankzinnige gruwelmoordenaars van Dresden) bastaards/leugenaars op de troon geholpen en de wettige/legitieme lijn vermoord/onthoofd als bijv. Mary Stuart (I).

Geef een reactie