TON HOFSTEDE AANVAARDT EXCUSES VAN MICHA, TON BEDANKT!

Als dit stuk over excuses op zijn site blijft staan (dus niet wordt weggehaald) dan aanvaard ik die en beschouw ik zijn actie van gisteren als niet gebeurd. Even goede vrienden en samen op voor gerechtigheid! Vriendelijke groeten,
Ton

10 Replies to “TON HOFSTEDE AANVAARDT EXCUSES VAN MICHA, TON BEDANKT!”

 1. Een psychopaat walgt van excuses aanbieden voor gemaakte foutjes. Alleen zwakke prooi doet zoiets achterlijks.

  Walgelijke untermenschen…….waar de psychopaat zich huizenhoog boven verheven voelt.

  Hoewel je dat als ‘gaslighting’ morele debiel verborgen moet houden, door het ijskoud acteren van (doorschemerend valse) sentimenten, liefdevolle/bezorgde dekmantels enz. enz.

  Mispoes

 2. “”Micha was evengoed nog wel 1 van de eerste die zich achter Ton schaarde.”

  ja he he Ton Hofstede doet teminste nog wat, en daar maakt Kat graag gebruik van aangezien hij zelf te lamlendig is.

 3. waarom heeft Kat alleen nog maar een lijntje met steven Brown en vd Ham

  waarom wordt kat geweigerd bij een demonstratie, waarom heeft Kat al zoveel advocaten versleten, waarom willen adele v/d plas en Baybassin niks van Kat weten enz enz enz

  Waarom heeft Kat de arogantie om 40 euro donatie te vragen, en in extreme vorm gewoon 250 euro vragen voor wat tips om in Ierland op vakantie te gaan

  enz enz enz enz

  Overigens wel apart dat Kat tot 2 x toe een filmpje maakt, en daar ongeremd 2x toe Ton Hofstede de grond in trapt.

  Een Tonhofstede die teminste nog werkt voor info wob info aanvraagd en dergelijke ……….. heeft Kat zich ooit ingezet op dezelfde wijze afgelopen 5 jaar.
  Nee meneer Kat zelf benoemd onderzoeksjournalist laat andere het werk doen, en jat bijv. info van Eric Donk en dan vervolgens gaan lopen mekkeren dat Donk dit niet pikt ……..wie is er nou de uitzuiger ……….

  Kat zijn liefde in Ierland waar hij verkondig duizende euro s te hebben gespendeerd ten behoeve van haar ………..tuurlijk Kat

 4. pis poes over de zeik ………… mwooaah Micha kennende komen er nog meer gevalletjes uit zijn koker.

  Door de zelfde houding van Kat heeft heeft hij aardig wat fanmail opgelopen van het OM, en loopt hij regelmatig problemen op.

  zeer slap excuus om dat onder frustatie te gooien, of ik ben zo alleen …..pfffffff man man man wat triest.

  Met grootheidswaazin op je smoel gaan

 5. Het doet mij goed dat strijders voor rechtvaardigheid goed samenwerken om de corrupte overheid ,rechters en verdere misdadigers geen misbruik meer kunnen maken van hun macht waardoor veel mensen er voor kiezen het leven te verlaten met alle ellende voor de nabestaande.

  1. Ik ben niet over de zeik, haring, ik ben ontroerd door het kruiperige gedrag van onze trieste loser.
   De sukkel Micha Kat heeft in zijn dronken buien zichzelf niet in de handen moet na het uitslapen van zijn roes weer genade vragen.
   Zo’n sloeber versient mededogen.

   1. Maar dat geziek van jou is zeker om hem hem te helpen. Probeer nu eens iets constructiefs te schrijven Hou het even netjes dan zou het veel leuker zijn voor iedereen hier. Dan komt Micha misschien wel toe aan wat interessantere dingen. Micha was evengoed nog wel 1 van de eerste die zich achter Ton schaarde. Ik geloof dat nu alleen Boudine Berkenbosch nog 100% achter Marcel zijn gedrag staat. Oja zijn Poes Mis en Mis Poes de zelfde mensen, het is maar een vraagje. Schrijf anders zelf eens een stuk en vraag of Micha het plaatst. Doe eens wat nuttigs met je leven.

Geef een reactie