TON HOFSTEDE REAGEERT OP LAMERIS: IS VERVLOESEM EEN OPLICHTER OF EEN OPRECHTE STRIJDER?

LEES HIER HET ARTIKEL VAN TON HOFSTEDE OVER MARCEL VERVLOESEM

Beste Frides,

Je weet dat ik nooit lichtvaardig publiceer. Ik doe research en betrek de mensen er zelf in. Ik heb contact gehad met Marcel en Jan en ze hebben alle kans gekregen (een maand lang) om mij te corrigeren indien ik fout zou zitten. Het is niet mijn bedoeling om deze mannen onderuit te halen. Ik negeer ze al gewoon sinds 2013 toen ze bij mij door de mand zijn gevallen. Dat doe ik wel vaker bij zaken die niet kloppen en over prive personen gaan. Het is niet mijn taak prive personen aan de kaak te stellen. Tenzij het de overheid is. Dan negeer ik het niet.

Mijn probleem NU met deze lui is dat ze valse hoop geven aan slachtoffers. Zoals Robert van Luitgaarden. Maar denk ook nog eens terug aan de zaak van Ben van den Brink, waarbij jij ook betrokken bent geweest. Ik heb jouw emails nog. “Met 2 mercedessen waren ze op weg naar Zwitserland om de kinderen te bevrijden. De video-opnames zouden op internet worden geplaatst.” Nooit meer wat van gezien. En zo gaat het met hen altijd. Ken jij één concreet geval (in de afgelopen 10 jaar) waarbij zij een zaak hebben opgelost? Ik niet. Ze praten (op video) over honderd-duizend slachtoffers op de boot Apollo. Worden die dan gewoon in de steek gelaten, omdat ze hun bewijzen niet willen overhandigen?

Als het zou bestaan dan garandeer ik dat het op internet komt en nooit meer verdwijnt. Ik heb ze ook de garantie gegeven dat ik hun bewijs in de main-stream-media en in het parlement binnen krijg. Ze zitten nu al 21 jaar (!) op die zogenaamde Apollo-opnamen. Als NU de tijd niet rijp is om Demmink veroordeeld te krijgen, wanneer dan wel? Onderzoeksrechter Yolanda Wijnnobel is gestopt met Turkije en trekt nu haar conclusie over het bewijs in de artikel 12 procedure. Morgen is het verhoor in de zaak Bart van Well. Zijn advocaat zou heel graag Demmink willen confronteren met bewijs.

Meneer Demmink, herkent u deze boot?
Herkent u deze man op de boot?
Bent u dat?
Wat deed u daar?
Hoe kent u Leo van Gasselt?
Hoe vaak had u contact met hem?
Bent u bij hem in Kiev geweest?

Zonder het bewijs (wat Marcel zegt te hebben) kan dat allemaal niet. Dan gaat de hele zaak als een nachtkaars uit en komt Demmink er mee weg. Ik realiseer me dat ik een schok teweeg heb gebracht. Marcel is daarmee schuldig aan frustratie van de rechtsgang en zou wat mij betreft voor de NL-rechter moeten worden gebracht. Ook vanwege het leed dat hij aan de hoopvolle slachtoffers heeft bezorgd. En dan durft hij ook nog een oproep te doen om hem MEER kinderporno toe te sturen wat hij wel zal “onderzoeken”? Oppakken die vent, zoals al vaker eerder gebeurd is.

Maar als jij dat anders ziet dan verneem ik graag je argumenten en bewijzen. Ik zal de eerste zijn die rectificeert (iets wat ik Marcel en Jan VOORAF heb aangeboden) en mijn excuses aanbieden. Maar dan niet vanuit valse blinde loyaliteit, maar vanuit concrete bewijzen/verklaringen.

Hartelijke groet,
Ton

PS: En wat de CD-roms betreft: de volledige uitwerking daarvan staat in PDF op mijn site. Marcel spreekt overigens over “de videobanden”. Hij heeft werkelijk geen idee meer welke leugens hij allemaal heeft rondgestooid en loopt vast in zijn eigen onzin verhalen. Dat is het probleem met leugenaars. Ze moeten hun leugens goed onthouden. Een waarheid verteller hoeft dat niet. Er is maar één waarheid en er zijn heel veel leugens.

14 Replies to “TON HOFSTEDE REAGEERT OP LAMERIS: IS VERVLOESEM EEN OPLICHTER OF EEN OPRECHTE STRIJDER?”

 1. wel typisch dat Hofstede zowel de generaal als de tweede man van een top pedo bestrijdersclub te spreken kreeg, persoonlijk zou ik als ik Micha Kat was hier een zaak van maken en zijn advcaat hierop zetten.

  Want laten we niet vergeten dat onze generaal Micha Kat hiermee met zeer grote minachting door de Belgen is behandeld als een vod.

  En Kat moet dus in rechte hersteld worden, het kan natuurlijk zijn dat Kat begrip voor de situatie heeft???

 2. “”Je bent ziek en gestoord, Misse Poes””

  Ik vind dit nog wel mee vallen, en zeker in het verhaal Vervloesem, dus ik dat Poes MIs wat meer credits heft aangezien dit persoon geen herstel hoeft aan te brengen in zijn verhaal lijn door de jaren heen, daartegen zijn er ook personen die hals over de kop allerlei zaakjes moet gaan rechtzetten om zijn overdone verhaaltjes de zaak weer glad te strijken ……

 3. “”Het zou mij ook niet eens verbazen als het keiharde betaalde contolled oposition “”

  laat die nog maar heel ver achterwege, zolang er nog genoeg andere clowns zijn van oplichters tot aandachtshoeren, figuren die gezellig uit de ruif mee willen eten

 4. “”Als iemand af en toe liegt ga je toch ook niet meer iets geloven als het waar is maar onwaarschijnlijk klinkt..””

  Inderdaad …. vervolgens kan je nog wat zaken bijvoegen zoals racune, of bijv. een spindokter die tegen betaling bepaald nieuws bewerkt.
  Of mensen die hun scheepjes hebben verbrand, en vervolgens inkomsten moeten genereren.

 5. “”Ze praten (op video) over honderd-duizend slachtoffers op de boot Apollo. Worden die dan gewoon in de steek gelaten, omdat ze hun bewijzen niet willen overhandigen?””

  Heeft geen zin dat bewijs aangezien Demmink ze allmaal aan stukken heeft gesneden, en opgegeten volgens mijn bronnen!

  Het lijkt me ook dat men stevige honger had, aangezien de zeer magere aanmeldingen van getuigen

 6. Je bent toch wel een vreselijke domme knuppel als je je met dit soort figuren inlaat.
  ===========================

  Zoals een bekend deskundige in de forensische psychiatrie eens opmerkte:

  De enige aan wie ik lachend mijn portemonnee uitleen is een psychopaat.

  En dat was geen “domme knuppel”.

  Iedereen kan er dus intuinen met diep gestoorden ‘of sorts’.

 7. Hofstede meent dat Vervloesem de rechtsgang belemmert waardoor Demmink ‘ermee weg komt’. Kan de mogelijkheid ook eindelijk een keer in het hoofd van Hofstede opkomen dat er met die Demmink weinig aan de hand is?
  Als die sterke complotverhalen zakken allemaal door het ijs. De reden is naar mijn idee duidelijk, ze zijn verzonnen en hebben weinig met de werkelijkheid te maken.

  1. Zeg Poes Mis, waarom blijf je reageren op deze site als je het toch allemaal flauwekul vindt? Energieverspilling.lijkt me, want je zult het toch nooit met Micha eens worden. Hou er maar mee op, is mijn oprechte advies, en steek je energie in iets constructiefs, waar ook andere mensen iets aan hebben. Op dit platform lever je geen enkele opbouwende bijdrage aan het debat. Welles-nietes, ga toch fietsen man, misschien knap je daar van op!

   1. Caroly, ik beschouw Micha Kat als een doodzieke, immorele en gevaarlijke lasteraar en fantast. Het is mijn burgerplicht om de eindeloze leugens van deze gestoorde fantast aan de kaak te stellen.
    Als jij deze man gelooft heb je een serieus probleem.

    1. Geachte heer anoniem, na ongeveer drie weken eigen onderzoek door mij als iemand die met niets en niemand bekend was in de zaak Demmink, maar gealarmeerd door de nieuwsberichten van WeAreChange Rotterdam, heb ik welgeteld acht onafhankelijke bronnen gevonden die allemaal in dezelfde richting wijzen: de zaak Demmink is een doofpot die enorm stinkt. Micha Kat ken ik niet persoonlijk, maar hij wijst wel onophoudelijk in de richting van deze mestvaalt, tot ver in het buitenland zichtbaar. Als u daar uw neus voor dicht wenst te knijpen, en vervolgens concludeert dat het niet stinkt, moet u dat vooral doen. Ik vind het mijn burgerplicht om iedereen op deze stank te wijzen, met dank aan o.a. Micha Kat. Strijd met open vizier, en kom een keer met een argument dat hout snijdt. Het enige wat u kunt roepen is dat Micha niet deugt. Dat is de grootste lariekoek aller tijden, en een ergere drogreden dan ik ooit zou kunnen bedenken. Maar fijn voor u dat u geen stank ruikt.

 8. Ik ben het helemaal eens met Ton. De complotscene zit vol met oplichters, uitbuiters die de waarheidsvinding ernstige Schade toebrengen. Van dit volk kots ik misschien nog wel harder als van Demmink zelf. Het zou mij ook niet eens verbazen als het keiharde betaalde contolled oposition is.Zo ook die ufo idioten van Niburu die mensen oplichten en een spoor van psychiatrische patienten achter zich laten.Door over ufo’s te gaan lullen en Demmink op dezelfde site ontkracht je eigenlijk de werkelijke feiten van Demmink. Als iemand af en toe liegt ga je toch ook niet meer iets geloven als het waar is maar onwaarschijnlijk klinkt..

 9. Hahaha. Frides Lameris. Die dacht heus dat Ben van den Brink – wat uiteindelijk gewoon een ordinaire draaideurcrimineel bleek te zijn die het hele verhaal na het andere verzon – ‘stambomen van enkele satanisch incestfamilies tot op de bodem had uitgepluisd’.

  Terwijl dat gewoon bestaande stambomen op internet waren die daar al jaren stonden, waar Van den Brink helemaal niets mee te maken had.

  Kan mij ook nog herinneren dat Frides als ‘adviseur’ door Ben aan de kant gezet omdat die zou heulen met de politie. Of zoiets. Je bent toch wel een vreselijke domme knuppel als je je met dit soort figuren inlaat.

Geef een reactie