TOTAAL EXPOSED: PANIEK BIJ IVO HOMMES EN MINISTERIE?

LANCERING VAN ‘WEBCARE-REDACTEUREN‘ SLAAT ALS EEN BOEMERANG TERUG TEGEN HET MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTTIE * PANISCHE ‘IVO HOMMES’ KIEST IN PANIEK VOOR DE VLUCHT NAAR VOREN * WAT DEDEN EN DOEN DE ‘WEBCARE-REDACTEUREN’ OP HET MINISTERIE OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER?
[wp_ad_camp_1]
De dreiging onder ede te worden geplaatst om openheid te geven over de activiteiten van zijn team van ‘webcare-redacteuren’ heeft bij Ivo Hommes van het Ministerie van Vuiligheid en Pedofilie blijkbaar tot enorme stress geleid. Iemand onder zijn naam -iemand van zijn team?- heeft een panische posting gestuurd naar deze website, een posting die zelfs het weblog van Micha-vijand (en medewerker van Hommes?) Eric Donk heeft gehaald. Wij vermoeden -eigenlijk meer dan dat- dat het Hommes-team in het leven is geroepen als gevolg van de affaire-Demmink om op webfora ‘in te grijpen’ als de draden ‘uit de hand dreigen te gaan lopen’. Het Hommes-team beschermt dus op kosten van de belastingbetaler een groep criminele pedofielen en kindermishandelaars. Geen fraai plaatje. Dat het Hommes-team niet door de beugel kan, bleek al direct na het bekend worden ervan toen kamervragen werden gesteld. Nu is de soep voor Hommes cs. heel wat heter, want het heeft er ook alle schijn van dat hij Micha’s advocaten heeft lopen intimideren. Paniek dus bij de pedo-internet-trollen van Hommes. Kom terug naar Nederland! Laat je diagnostiseren! Laat je behandelen! Het zijn de machteloze oprispingen van de exposte pedofielen en hun lakeien zoals eerder ook Peter R. de Vries, Gerlof Leistra en Marcel Haenen lieten horen. We will be victorious!

19 Replies to “TOTAAL EXPOSED: PANIEK BIJ IVO HOMMES EN MINISTERIE?”

 1. =================
  Dag ‘Ivo Hommes’.
  ‘Geaccrediteerde journalisten’ bestaan in Nederland (nog) niet. Dat ik journalist ben staat vast want ik wordt zo genoemd in stukken van Justitie zelf. En dan zou deze site ‘te marginaal’ zijn voor jouw webcare-team maar wel weer belangrijk genoeg voor de persoonlijke interventie van jou?
  ====================

  Met psychopaten niet in discussie gaan e.d. maar testen en uitnemen, was toch het advies van deskundigen?

 2. En vergeet niet: Psychopaten hebben “ijswater als bloed”.

  Ze KUNNEN niet eens in paniek raken en laten zich, als het eenmaal zo ver komt, zonder verhoging van de polsslag (!) voor het vuurpeloton of schavot plaatsen.
  HOOGST ABNORMAAL (‘alien’). Alsof het een mechanisch orerend giftig paardenkadaver/een puur kwaadaardige moordrobot is en geen mens.

 3. PB BV accrediteert natuurlijk alleen zouteloze soepstengels en naargeestig gelijkgestemden.

  Daar gaat (kenmerkend) irritant beleefde Hommes dan wel mee “in gesprek”.

  Psychopaten zijn koude slachters/ruggestekers en geen vurige krijgers/ridders namelijk.

 4. Maar Micha, transparanter kan toch niet? Wat wilde je me vragen? Ik hoorde van mijn secretaresse dat je had geprobeerd me te bereiken, maar sta eigenlijk alleen geaccrediteerde journalisten te woord. Jij bent geen journalist en al helemaal niet geaccrediteerd. Het leek me een leuk idee om de dialoog eens direct met je aan te gaan op jouw medium, maar dat betekent natuurlijk niet dat onze webcare medewerkers zich met jou bezig zouden houden. Die zijn weliswaar bezig met web monitoring van wat minder marginale media dan de jouwe zodat we de vinger aan de pols kunnen houden, maar interveniëren eigenlijk nooit. Dat is eerder aan een officier van justitie, die dat kijkend naar de zaken waarin je moet voorkomen ook zeker niet nalaat.

  vr gr.
  Ivo Hommes

  1. Dag ‘Ivo Hommes’.
   ‘Geaccrediteerde journalisten’ bestaan in Nederland (nog) niet. Dat ik journalist ben staat vast want ik wordt zo genoemd in stukken van Justitie zelf. En dan zou deze site ’te marginaal’ zijn voor jouw webcare-team maar wel weer belangrijk genoeg voor de persoonlijke interventie van jou?
   Groet,
   Micha

   1. Dat is puur hobbyisme. Je bent vermakelijk, Micha.

    Maar het zegt veel over je status als “journalist” in tegenstelling tot “activist” dat je niet eens weet dat je eigenlijk alleen als zodanig gezien wordt als je een door het ministerie van binnenlandse zaken uitgereikte perskaart op zak hebt en/of een RACB accreditatie, en/of zelfs maar een simpele NVJ perskaart. Je wordt dan ook niet als journalist geidentificeerd

 5. En daar is-ie weer! Je begint met “Wij vermoeden dat” en in de volgende zin is het al “Het Hommes-team beschermt dus”. Lees nou zelf eens wat je schrijft Micha! Als je als journalist behandeld wilt worden dan zie je toch zelf ook dat dit niet klopt?!

 6. “LANCERING VAN ‘WEBCARE-REDACTEUREN‘ SLAAT ALS EEN BOEMERANG TERUG”

  ” Vragen over het monitoren en beinvloeden van internetdiscussies over het ministerie van V&J https://www.partijvoordedieren.nl/vragen/vragen-over-het-monitoren-en-beinvloeden-van-internetdiscussies-over-het-ministerie-van-v-j#

  Een totaalleugenpagina immers gelijk 2009 al toen ik nét 5 minuten Mijn Ervaringen op t Net deelde had ik al penose van zapruder aan de kont hangen en is talloze malen gepoogd door staat Mijn Leven te beeindigen en dat ging van kogels gif radioactiviteit gangstalkingen pikken in Mn Reet tót missiles in Mijn muur proppen aan toe.

  En 2009 al hingen webcaremoordenaars langs de lijn zoals rechter alkemade en zijn moordrechercheurs die dan via je ip je adres opzochten en je dan kwamen omschieten. Zijn dochter jessica alkemade infiltreerde later Argusoog.org nog en NIETS meer over professioneel ritueel misbruik door dit tuig kwam meer dóor de moderatie.

  Vele Fake en mafia misbruik bestrijdings verenigingen zijn ook opgezet ..méér in tal dan dé Echten … om Kindjes áf te vangen en zorgen dat die niets kunnen Vertellen…ALTIJD gesubsidieerd door de staat justitie!

  ELKE commisie in deze en ALLE gevallen ALTIJD geleid door enkel en uitsluitend het dadertuig tot in hoogste levels internationaal!

  ALLE media redacties kranten vergeven van t cia en aivd tuig

    1. Geen idee, ik ben geen psychiater of psycholoog. Maar als je denkt dat er continu aanslagen op je leven gepleegd worden moet je eens met een professional gaan praten.

Geef een reactie