‘TOTAAL VERBOD OP HET ONDERZOEKEN VAN PEDONETWERKEN EN KINDERMISBRUIK ELITE’

EXTRA: MORGENMIDDAG UPDATE-VIDEO VAN MICHA OVER DE TOTALE INEENSTORTING VAN DE HAAGSE PEDO-ELITE: RUTTE CS. ZIJN DE MEEST WEERZINWEKKENDE CRIMINELEN UIT DE VADERLANDSE GESCHIEDENIS

HET STAAT NU ZWART OP WIT: DE NEDERLANDSE STAAT IS EEN GROOT NETWERK VAN KINDERVERKRACHTERS EN SAD0-MARTELAARS

NESET TEMIRCI HEEFT BRIEVEN IN HANDEN MET HET LOGO VAN DE TWEEDE KAMER WAARIN SPRAKE IS VAN EEN VAN HOGERHAND OPGELEGD VERBOD OP HET ONDERZOEKEN VAN KINDERMISBRUIK, KINDERMOORD EN KINDERMARTELING DOOR DE ELITE * DEZE VIDEO VANAF -42:00 * ZOALS DEZE SITE AL EERDER MELDDE: MISDADIGE ROL VAN ADVOCAAT NICO MEIJERING (foto) DIE WEIGERDE VOOR MICHA OP TE TREDEN * DE BRIEVEN ZIJN AFKOMSTIG VAN ROLODEX-KLOKKENLUIDER EN GETUIGE JETTY BRUGGENWIRTH

11 Replies to “‘TOTAAL VERBOD OP HET ONDERZOEKEN VAN PEDONETWERKEN EN KINDERMISBRUIK ELITE’”

 1. De Tweede Kamer weigert wel vaker opdracht te geven om zeer ernstige PROACTIEVE (ambts)misdrijven te onderzoeken, o.a. waar corrupte rechters in beeld komen die zgn. “bewuste juridische dwalingen” uitspreken voor het gemak van Prins Bernhard BV, dus waarom zouden kindermisbruikers hier een uitzondering op vormen???

  Lekker zootje en fopspeen voor de goegemeente!

   1. “omdat ze gedwongen was toe te kijken bij het misbruik van haar eigen dochter”

    Wat ben jij nou voor domme muts? Snap jij nou echt niet dat ze haar eigen dochter gewoon verhuurde? Dat ze daarmee aan haar inkomsten kwam? En dat daarom haar dochter haar beweringen niet ondersteunt?

    Het verhaal dat ze er daarna zelf van gemaakt heeft, met twee kalashnokovs tegen haar hoofd gedwongen, en naar het huis van Demmink gebracht worden (hoe wist ze trouwens op dat moment wie Demmink was, laat staan waar hij woonde?) om daar dreigementen in ontvangst te nemen als ze haar mond open zou doen, is wat ze zelf achteraf heeft geconstrueerd om uit de gevangenis te blijven. Het wordt echter alleen maar geloofd door mensen met de beperkte verstandelijke vermogens zoals die van jou!!

    1. Blijf fijn deze realiteit ontkennen, jullie kunnen blijkbaar niet anders. Deze vrouw heeft dezelfde zaken onder ede voor de rechtbank verklaard. Blijf lekker naïef, dream on, dat voelt blijkbaar beter voor jullie. Ik zal het niet in de weg staan, maar verwijt mij niks als je ooit een keer op harde wijze met de realiteit wordt geconfronteerd.

   1. Welnee, achterlijke doos! Hij laat helemaal NIKS zien. Hij wappert met wat papieren, maar laat niet zien wat het is, laat staan dat we kunnen zien of er wel iets echt is!

    En ondertussen zitten deze twee fantasten te brainfarten wie ze allemaal wel niet gaan aanklagen, gaan een VOG aanvragen op naam van Fred Teeven, terwijl deze droeftoeters 2 zinnen later blijk geven van het feit dat ze helemaal NIET WETEN WAT EEN VOG IS!!! “Vrij van onbesproken gedrag”, zegt die kettingrokende couchpotato dan ook nog, “om het even duidelijk te maken aan de kijkers die weten willen wat het is”, dat is toch om in je broek te pissen van het lachen? Als het niet zo triest was dat dit soort gestichtspatiënten nog vrij rondlopen ook…

Geef een reactie