TOTAL COLLAPSE VAN DE CRIMINELE PEDO-MEDIA EN DE CHRIS KLOMPEN IS NU EEN FEIT

MICHA GAAT DE VOLKSKRANT EXPOSEN ALS VOLSLAGEN CRIMINEEL LEUGEN-MEDIUM DAT PEDOFIELEN BESCHERMT DE DE WERELD WIL MEEVOEREN IN EEN VERWOESTENDE OORLOG MET MILJOENEN DODEN * 3-2 RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK, BINNENKORT AMSTERDAMSE RECHTBANK

Er is geen houden meer aan: de MSM zijn toast. Natuurlijk zijn de rechters die moeten oordelen in de zaak van Micha tegen De Volkskrant corrupt. Natuurlijk zullen ze er alles aan doen ‘hun’ leugen-medium te dekken en te beschermen -de krant die bereid is de mythe van hun ‘onpartijdigheid’ en ‘onafhankelijkheid’ in stand te houden in weerwil van containers aan feiten. Maar de kracht van deze feiten is te sterk. Dat CNN in ultieme wanhoop de pedo-kaart moet uitspelen tegen Julian Assange says it all -ze schijnen inmiddels excuses te hebben aangeboden. Ook De Volkskrant zal excuses moeten aanbieden aan Micha voor het inhuren van de collaborerende huurling Marcel Hulspas om Micha te demoniseren. De MSM zijn weerzinwekkende criminelen en zullen moeten bloeden voor hun leugens en verraad.

4 Replies to “TOTAL COLLAPSE VAN DE CRIMINELE PEDO-MEDIA EN DE CHRIS KLOMPEN IS NU EEN FEIT”

 1. “”Natuurlijk zijn de rechters die moeten oordelen in de zaak van Micha tegen De Volkskrant corrupt. “””

  ach ja krijgen we dat soort grappen weer van Kat, het is al een tijdje geleden …

  Lijkt me toch niet dat ze iets lulligs als een Micha kat hun reputatie verspelen, hoeveel steekpenningen zou Kat eigenlijk waard zijn???

  een kratje Guinness ??

 2. New Heights Of Narcissism As Obama Awards Himself The Distinguished Public Service Medal
  ————————-
  Psychopaten zijn 100% narcist.

  Maar wel onderling als monoliet. Obama die Obama decoreert is hetzelfde als Wilhelmina die Bernhard decoreert. Ze herkennen elkaar en decoreren in “de ander” steeds zichzelf/de ‘alien mindset’…….steevast voor nooit geleverde prestaties/ledigheid.

  Obama voor minstens 1 miljoen doden, Wilhelmina decoreert Bernhard voor de vele tienduizenden doden en erger (en de overige rampen voor Nederland) die de psychopathische SS intrigant rechtstreeks en indirect heeft veroorzaakt en zijn gruwelijke tijdbommen die nog op de mensheid liggen te wachten enz. enz.

  Psychopaten zijn wel zeer pragmatisch met hun ‘gullible fools’, maar ieder normaal (!) menselijk mededogen ontbreekt bij deze ‘dead inside’ walgelijke “optelsom van ware krankzinnigheid”.

 3. In een psychopathocratie zoals PB BV geldt: ‘Truth and proof is no defense’……..

  Helaas.

  Eerst TESTEN EN UITNEMEN (en dan zien wat er nog te redden valt).

 4. Wat voor rechtzaak denkt Micha te hebben tegen de Volkskrant?

  Die recensie van Hulspas op het boek van Maarten Reijnders over plottertjes? In dat boek blijkt Micha één van de allermafste plottertjes van Nederland te zijn.

  Waarom klaag je dan niet de schrijver aan maar de recensent? Ik snap dat niet.

  Ga eerst de RvJ maar een gezellig middagje bezorgen op drie februari, iedereen kijkt er al handenwrijvend vol voorpret naar uit.

  Ik kan je nu al vertellen dat er van excuses geen sprake zal zijn.

Geef een reactie