TOTAL COLLAPSE VAN NEDERLAND: AFFAIRE-DEMMINK WORDT AFFAIRE-BOUMAN

VOORMALIG KORPSCHEF CHANTEERT DE COMPLETE POLITIEKE EN JURIDISCHE TOP VAN NEDERLAND MET ZIJN KENNIS VAN DE PEDO-NETWERKEN WAARVAN HIJ ZELF OOK LID MOET ZIJN GEWEEST * IN DEN HAAG MAG DE NAAM ‘GERARD BOUMAN’ NET ZOMIN MEER WORDEN UITGESPROKEN ALS ‘JORIS DEMMINK’ * CRIMINELE EX-KORPSCHEF KRIJGT NOG STEEDS ZIJN TONNEN PER JAAR UITBETAALD * POLITIEK MAG GEEN VRAGEN STELLEN OVER GERARD BOUMAN

[wp_ad_camp_1]

Reeds drie jaar geleden berichtten we op KLOL over een Nederlands Pizza-gate in de serie Dossier Neerbosch. Een van de meest stuitende feiten die we aan het licht konden brengen is de totale verwevenheid van de politie-top met de pedo-netwerken. Reeds in de jaren 80 werden kinderen met politie-heli’s ‘ingevlogen’ op feestjes van de Haage elite om door onze wetshandhavers te worden verkracht. Ook vanuit de kolderieke pedo-verwikkelingen rond Berhard Welten en Pieter Jaap Aalbersberg kwam deze verwevenheid weer sterk naar voren. The bottom line: de complete politie-top is door Joris Demmink persoonlijk uitgekozen en benoemd met maar een criterium: hun ‘pedo-gezindheid’. Kijk, als men hoogste man van de politie selecteert niet op relevante kwaliteiten maar op de vraag hoeveel kinderen hij per uur kan verkrachten, tsja, dan moet je natuurlijk niet raar staan te kijken als de hele boel in elkaar lazert… en dat is dus precies wat er nu gebeurt. Het laatste Bouman-nieuws was dat hij fungeerde als een soort ‘pinautomaat’ voor zijnj politie-pedo-vrienden. Dit is een zeer belangrijke aanwijzing voor zijn lidmaatschap van de pedo-netwerken, want een van de belangrijkste dingen waar je pedo-bestuurders aan kunt ‘herkennen’ is de wijze waarop ze omgaan met gemeenschapsgeld. Is ook logisch: als je kinderen verkracht en baby’s aan stukken snijdt, wat zou je dan nog gaan lopen mekkeren om een tonnetje gemeenschapsgeld meer of minder? Een witwas-commissie van geheel ‘onafhankelijke’ en ‘onpartijdige’ pedofielen is nu bezig met het ‘dossier Bouman’. In the meantime blijft de man zijn tonnen gewoon opstrijken. In het landsbelang zullen we maar zeggen.

4 Replies to “TOTAL COLLAPSE VAN NEDERLAND: AFFAIRE-DEMMINK WORDT AFFAIRE-BOUMAN”

  1. Ein Nassauer ist eine Person, die sich ohne Gegenleistung von anderen Personen aushalten lässt. Beispielsweise indem sie bei jemandem wohnt, ohne Miete zu zahlen, oder ständig dort isst, ohne irgendetwas zum Essen beizutragen.

    Er unterscheidet sich vom Schnorrer dadurch, dass er sich kontinuierlich über einen längeren Zeitraum aushalten lässt, während der Schnorrer immer nur wiederholt um kleine Gaben bittet.

  2. Is ook logisch: als je kinderen verkracht en baby’s aan stukken snijdt, wat zou je dan nog gaan lopen mekkeren om een tonnetje gemeenschapsgeld meer of minder?
    ==============
    En als je een psychopaat bent zonder deze neigingen loop je ook niet te mekkeren. Als het maar ‘pure evil’ over de balk gesmeten kan worden en natuurlijk niet om goede doelen die geen psychopathische dekmantel functie hebben eens krachtig te ondersteunen.
    Lekker nassauen mensen…..

Geef een reactie