TOTAL HORROR: KPMG NIET ALLEEN IN ZAAK-DEMMINK, MAAR OOK IN NETWERK-EPSTEIN

EN NATUURLIJK IS OOK HET KONINKLIJK HUIS WEER VERBONDEN AAN DE PEDO-MISDADIGERSBENDE KPMG: DE ORGANISATIE WEIGERDE MICHA IN 2014 ELK COMMENTAAR OP DE (PEDO)-ROL VAN PRINS FLORIS IN DE ORGANISATIE * KPMG NEDERLAND HAD EEN PEDO-SADO-MARTEL BOOT, DE APOLLO, WAAROP KLEINDE KINDEREN WERDEN DOODGEMARTELD EN IN HET WATER GEDUMPT * TOTALE PANIEK BIJ KPMG: HET (PEDO)BORDEEL IN LONDEN WORDT NOG BINNEN EEN WEEK NADAT DE ORGANISATIE IS EXPOSED ALS VERBONDEN MET PRINS ANDREW VERKOCHT * MINISTER DONNER GAF KPMG EEN GARANTIE DAT ZE NOOIT ZULLEN WORDEN VEROORDEELD * KPMG-HORROR-FILES ROL

EN WIE WAS DE LIEGENDE, BEDRIEGENDE, TOTAAL CRIMINELE ADVOCAAT VAN KPMG IN NEDERLAND? NOU? WIE WEET HET?

A New York City corporate executive with ties to Jeffrey Epstein madam Ghislaine Maxwell allegedly began grooming a 14-year-old girl to be his sex slave over the course of more than 20 years, according to a lawsuit. Douglas Graham, 69, is being sued by Nikki Henry, a 38-year-old former model who alleges that she was subjected to years of abuse that started when she was just a teen. Henry alleges that she was just 14 and Graham was 45 years old when he began a relationship with her after modeling event in Union Square, according to the New York Post. Verbijsterend. Tevens komt vandaag het nieuws door dat KPMG in Engeland in paniek hun bordeel in Mayfair -de duurste wijk van Londen- waar executives van hun klanten werden gefeteerd op dure callgirls in ‘private chambers’ aan het verkopen is.


KPMG weigert elk commentaar op de rol van prins Floris in de organisatie. Is hier sprake van een ‘Hunter Biden-positie’?

Er zijn nooit bewijzen of verklaringen te voorschijn gekomen dat in deze club Number Twenty kindermisbruik plaatsvond, maar de reputatie van KPMG als porno- en pedo-organisatie staat welhaast garant voor de stelling dat hier weerzinwekkende zaken plaatsvonden. Niet voor niets wordt deze club die pas 4 jaar geleden werd geopend nu als toxic overboord gegooid. Tot slot is het overbodig te melden dat KPMG als organisatie van pedofielen, verbonden aan meerdere koningshuizen, voorop loopt waar het gaat om ‘gewone’ zwendel, fraude en plunderingen. KPMG moet de afgelopen decennia honderden miljoenen hebben gestolen van hun klanten -zonder dat er ook maar iemand achter de tralies verdween.

2 Replies to “TOTAL HORROR: KPMG NIET ALLEEN IN ZAAK-DEMMINK, MAAR OOK IN NETWERK-EPSTEIN”

Geef een reactie