TOTAL SHOCKER: WESTENBERG PROCEDEERT NOG STEEDS TEGEN HAAGSE GRIFFIER/KLOKKENLUIDER EN EIST ‘SCHADEVERGOEDING’

DE AGRESSIE EN HET MONSTERLIJKE BORD VOOR DE KOP VAN DE ‘LIEGENDE RECHTER’ KENNEN GEEN GRENZEN * DE HAAGSE GRIFFIER DIE IN 2007 NIEUWE REVU TIPTE OVER HET COMPLOT VAN WESTENBERG EN KALBFLEISCH TEGEN CHIPSOL AL MEER DAN 10 JAAR LANG GETERRORISEERD NET ALS MICHA * WESTENBERG VERLOOR ZIJN EIS VAN 125.000 WEGENS ‘SCHADE’ ALS GEVOLG VAN DE ONTHULLING VAN DE GRIFFIER * DE GRIFFIER WORDT BIJGESTAAN DOOR… MATTHIJS KAAKS DIE MICHA AANVANKELIJKE BIJSTOND TEGEN WESTENBERG MAAR HEM TOEN -NET ALS VRIJWEL ALLE ADVOCATEN- EEN MES IN DE RUG STAK

You don’t make this up. Terwijl Micha op het punt staat een glorieuze overwinning te behalen -eigenlijk al behaald heeft- op de criminele rechter Westenberg en woensdag te horen krijgt of de ex-rechter hem een voorschot moet betalen op de uiteindelijk uit te keren schadeloosstelling, procedeert Westenberg zelf ook nog steeds om een schadevergoeding af te dwingen tegen de griffier van de Haagse rechtbank die in 2007 het ware verhaal onthulde achter de hele affaire: Westenberg is door Pieter Kalbfleisch gedwongen Chipshol te laten verliezen ten faveure van Schiphol en enkele studie- en zakenvrienden van Kalbfleisch. Hier de huiveringwekkende details toen de zaak diende in eerste aanleg. Hoezeer de griffier het bij het rechte eind had, blijkt wel uit het feit dat de betreffende journalist van Nieuwe Revu aan wie de tip was gericht, Stan de Jong, een Berufsverbot opgelegd heeft gekregen van de Staat. Tevens wordt de explosiviteit van de onthulling van de griffier onderstreept door de doodsbedreiging die zij als gevolg van haar actie mocht ontvangen van de destijds president van de Haagse rechtbank Hofhuis die haar te verstaan gaf dat zij ‘onder een tram zou kunnen belanden’: tegen de rechtbank zei ze gisteren dat ze al maanden bang is dat haar iets zal overkomen. „Ik woon in dezelfde stad als de heren. Hofhuis heeft gezegd dat als ik onder de tram geduwd zou worden, hij zou weten uit welke hoek het kwam.” Wij kunnen nu onthullen dat Westenberg deze zaak heeft verloren maar in hoger beroep is gegaan. Dit hoger beroep zou binnenkort dienen -inmiddels natuurlijk tegen de achtergrond van een complete media-blackout. Dit alles geeft aan welke krankzinnige belangen hier op het spel staan en welke krachten hier spelen: het gaat om het voortbestaan van de complete Nederlandse rechtstaat -of wat daar nog van over is. Want wat voor het ‘gewone volk’ nog steeds wijze, eerbiedwaardige heren zijn in toga die recht spreken in het belang van de samenleving, zijn in werkelijkheid criminelen, pedofielen, moordenaars en mafiosi die zelfs niet terugdeinzen voor het vermoorden van hun eigen mensen om de beerputten gesloten te houden.

2 Replies to “TOTAL SHOCKER: WESTENBERG PROCEDEERT NOG STEEDS TEGEN HAAGSE GRIFFIER/KLOKKENLUIDER EN EIST ‘SCHADEVERGOEDING’”

  1. die zelfs niet terugdeinzen voor het vermoorden van hun eigen mensen om de beerputten gesloten te houden.
    ————–
    Psychopaten van het onder een mask of sanity verholen extreem naargeestige, op hoog logisch niveau functionerende type van Winston Churchill en “Prins” Bernhard, w.o. naar alle waarschijnlijkheid o.a. Westenberg en Kalbfleisch, kennen uiteraard geen “eigen mensen”.

    Ze zijn ANTI-menselijk en inderdaad bloedlink/grenzenloos tot alle ‘pure evil’ in staat.

    Die griffier zou onmiddellijk persoonsbeveiliging moeten krijgen, maar dat ligt in Prins Bernhard BV (gegrondvest op weerzinwekkende luchthartige medeplichtigheid aan de ‘pure evil’ gruwelmoord op Dresden) TEN ONRECHTE niet voor de hand.

  2. Beste Micha, Treffender, preciezer, mooier en juister kon je het niet zeggen! Compliment! Het is precies zoals je zegt. Voor wat betreft de juristerij ben ik niet geheel een “vreemde in Jeruzalem”, maar dat wist je natuurlijk al. (art 13 Advocatenwet).

Geef een reactie