TOTAL WARFARE POTTERS TEGEN PLOTTERS; KRIJGT ANONIEM DEMONISEREN PLOTTERS DE ZEGEN VAN DE RAAD?

EXTRA: UITGEBREID INTERVIEW MET STEVE BROWN WAARIN HIJ INGAAT OP HET STEVE-MICHA-BOEK DAT BINNENKORT UITKOMT: Er komt over zes weken een nieuw boek aan. Dat schrijf ik samen met de allerbekendste complotdenker van Nederland: Dr. Micha Kat.

MEER EXTRA: ‘SHUT IT DOWN!’: REUTERS ORDERS CAMERAMAN TO KILL POSITIVE TRUMP FOOTAGE

DIT WORDT DE TOEKOMST VAN DE JOURNALISTIEK IN NEDERLAND ALS DE RAAD EENVANDAAG LAAT WEGKOMEN MET HET DEMONISEREN VAN DE PLOTTERS EN MICHA ‘NIET RECHTSTREEKS BELANGHEBBEND’ ACHT:

[wp_ad_camp_1]

Een van de bekendste complotdenkers van Nederland reageerde meteen op het verhaal. De naar Ierland gevluchte en meermalen veroordeelde oud-medewerker van NRC trok het verhaal over de complotdenkers slecht en zette de aanval op mij in op zijn eigen website en via de telefoon. Hij werkte in een ver verleden als journalist, maar verloor ergens het rechte pad en werd uiteindelijke zelfs geschrapt door de journalistenbond omdat hij een collega met de dood had bedreigd. Ook volgde een veroordeling wegens het plegen van bommeldingen bij het Ministerie van Justitie en een advocatenkantoor. De man was op oorlogspad. LEES HET HELE ARTIKEL VAN CHRIS KLOMP GRATIS OP ZWENDLE

2 Replies to “TOTAL WARFARE POTTERS TEGEN PLOTTERS; KRIJGT ANONIEM DEMONISEREN PLOTTERS DE ZEGEN VAN DE RAAD?”

Geef een reactie