TOTAL WARFARE IN DE OPMAAT NAAR 13-5: CHRIS KLOMP PROBEERT MICHA EN STAPEL UIT ELKAAR TE SPELEN

OPTREDEN VAN DOOR DE STAAT BETAALDE ‘COMPLOT-JAGER’ KLOMP BEGINT ALLE SPUIGATEN UIT TE LOPEN * KLOMP PROBEERT STAPEL DE VERDEDIGING VAN MICHA TE LATEN NEERLEGGEN * STUURDE KLOMP STAPEL OOK REEDS EERDER DEMONISERINGS-MAILS OVER MICHA? * KLOMP: ‘STAPEL HANDELT KLACHTWAARDIG DOOR MICHA TE VERDEDIGEN’

[wp_ad_camp_1]

Op 16 maart vorig jaar kreeg mijn advocaat Thijs Stapel een alarmerende mail die duidelijk was bedoeld om hem ertoe te bewegen zijn verdediging van mij neer te leggen. Aan het eind van dit artikel citeer ik het begin van deze uitvoerige mail die was ondertekend door ‘Kruyt’. Chris Klomp laadt een sterke verdenking op zich achter deze misselijkmakende campagne te zitten, want thans in de opmaat naar 13 mei doet hij hetzelfde. Thijs Stapel ontving deze mail van Chris Klomp:

Van: Chris Klomp
Verzonden: vrijdag 6 mei 2016 12:56
Aan: ‘Thijs Stapel’
Onderwerp: Rechtszaak Micha Kat

Geachte heer Stapel,

Ik zie dat Micha Kat op 13 mei voor de rechter staat. Op zijn eigen site staat te lezen dat het gaat om diverse aanklachten. Aangezien in zijn site als onbetrouwbaar zie, zou ik graag van u willen weten voor welke aanklachten hij zich precies in hoger beroep moet verantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Chris Klomp
Journalist
0611161203

Klomp kan met drie drukken op de knop vinden om welke aanklachten het gaat in de Vogelenzang-zaak. Maar hij kiest ervoor Stapel te benaderen en daarbij expliciet te zeggen dat mijn website onbetrouwbaar is. Ergo: uw client is onbetrouwbaar. Klomp zocht gisteren ook telefonisch contact met Micha waarbij hij aangaf dat Stapel zich ‘klachtwaardig zou opstellen’ als hij Micha zou verdedigen en zich niet zou neerleggen bij het pedo-tribunaal onder leiding van ouderling Abbink dat tot missie heeft de zaak zo snel mogelijk af te wikkelen met zo veel mogelijk schade voor Micha. Het optreden van Klomp richting Stapel is des te alarmerender omdat ook alle eerdere advocaten van Micha zijn geintimideerd en doet sterk denken aan de Micha-demoniserings-acties van zijn ‘voorganger’ Peter R. de Vries (ook betaald door Justitie) die op een gegeven moment op de PO riep dat Micha ‘in een dwangbuis moet worden afgevoerd naar een TBS-kliniek’. Hieronder volgt het begin van de genoemde mail aan Stapel van vorig jaar:

Cliënt, de heer M. (Micha) Kat, heeft gedurende de afgelopen jaren als journalist allerlei misstanden binnen de rechtspraak en binnen de organisatie van het Openbaar Ministerie aan de kaak gesteld, zoals bijvoorbeeld over “de liegende rechter” Westenberg en het vermeende seksueel misbruik van minderjarigen door uw voorganger, de heer J. Demmink.

De grote vraag is of Kat hierin wel de grote man is, aangezien Kat een periode voor de fam Poot heeft gewerkt +/- 2003 tot dec 2014 a 2400 euro p/m , min of meer zou je kunnen stellen dat fam Poot de opdrachtgever is om alle zaken rondom Schiphol en Justitie zoveel mogelijk te belasten met schadelijke berichten (wat tevens ook wordt ondersteund door de heer Kat zelf) tevens werkt de heer Kat voor Pieter Lakeman.
De fam Poot heft dit groots opgezet door meedere websites te starten en zelfs lobbygroepen in de VS op te starten die in eerdere amerikaanse zaken evenwel de techniek hebben toegepast om via sexuele beschuldigingen personen in de politiek neer te sabelen.

Terwijl Kat ruim betaald kreeg door de familie Poot heft hij ondertussen van vele bezoekers geld geronselt, en tevens zou hij vervolgens Westenberg aan de kaak stellen en konden er vervolgens bezoekers van zijn weblog hier geld op inleggen, en dan volgens Kat een gerandeerde winst uitkering zou zijn enz enz enz.

Opgegeven moment kwamen er bezoekers erachter dat Kat een spindokter was en vervolgens doodleuk betaald kreeg door de fam Poot om verhalen aan te dikken aka propaganda.

2 Replies to “TOTAL WARFARE IN DE OPMAAT NAAR 13-5: CHRIS KLOMP PROBEERT MICHA EN STAPEL UIT ELKAAR TE SPELEN”

 1. Overigens lijkt me eerder dat Kat de oorzaak is van de wig tussen relatie Stapel dan derden.
  Zoals dit ook het geval was met v/d Meer die niet gediend was van Kat zijn praktijken.

 2. Geachte heer Stapel,

  “”Ik zie dat Micha Kat op 13 mei voor de rechter staat. Op zijn eigen site staat te lezen dat het gaat om diverse aanklachten. Aangezien in zijn site als onbetrouwbaar zie, zou ik graag van u willen weten voor welke aanklachten …””

  Lijkt me geen verkeerde opvatting van heer Klomp aangezien Kat graag zaken aandikt in overdrive, en zaken verkondigd zonder dat daar enig bewijs voor is.

  Dus is het logisch dat een Klomp dan maar gaat informeren bij de advocaat wat nou de werkelijke lijntjes zijn zonder de toeters en bellen van Kat himself.

  Ja en dat vind onze Kat niet leuk dat hij ongeloofwaardig is en gaat vervolgens weer over in zijn racune gejengel.

  Overigens de mail waar je het over hebt zo als ik hierboven lees lijkt mij niet zo bijzonder en klopt ook nog ………..dus wat daar zo alamerend aan is????
  Of ben je zeer gevoelig en kan je er niet zo goed tegen??? Overigens valt het in het niet met je eigen verkondigingen over allerlei personen aka een zeer bescheiden mail.

  “”des te alarmerender omdat ook alle eerdere advocaten van Micha zijn geintimideerd “”” ( in eerde fase schreef je dat dit door het OM werd toegepast)

  Kan je even toelichten om welke advocaat het gaat, en vervolgens per advocaat beschrijven welke intimidaties er zijn toegepast en door wie???

Geef een reactie