TOTALE NACHTMERRIE: TRUMP LOOPT OVER NAAR BILDERBERGERS, LAATSTE HOOP VERVLIEGT

ER IS GEEN ENKELE HOOP MEER OM DE SIMPELE REDEN DAT HIER VIER JAAR (VANAF MH 17) NAAR TOE IS GEWERKT * RUTTE EN EURLINGS: BEDANKT!

HET HEEFT ER ALLE SCHIJN VAN DAT DE LAATSTE UREN IS ‘INGEGREPEN’ VANUIT DE ALLERHOOGSTE KRINGEN IN DE GLOBAL DEEP STATE WANT OPEENS GAAN FRANKRIJK EN DE VS (DIE EERDER SCEPTISCH WAREN) HELEMAAL MEE IN DE RUSLAND-HETZE * DIT KAN MAAR EEN DING BETEKENEN: DE DERDE WERELDOORLOG EN MILJOENEN DODEN * OOK BIZAR IS DAT RUTTE EN ZIJN PEDO-VRIENDEN NOG MET GEEN WOORD OVER DE GROOTSTE CRISIS SINDS DE TWEEDE WERELOORLOG HEBBEN GEREPT * COLIJN ZEI IN 1939 TENMINSTE NOG ‘GA MAAR RUSTIG SLAPEN’ MAAR ZELFS DAT KAN ER BIJ RUTTE NIET AF

5 Replies to “TOTALE NACHTMERRIE: TRUMP LOOPT OVER NAAR BILDERBERGERS, LAATSTE HOOP VERVLIEGT”

 1. Ik denk dat u niet moet tellen vanaf MH17, maar al van veel eerder. Mocht het allemaal waar zijn, dan zou die ramp/aanslag eerder een eikpunt in het grote plan zijn waar eerst naartoe is gewerkt.

  Maar wie ben ik?

 2. Voor degenen die altijd onmiddellijk om bewijs, bewijs en nog eens bewijs jengelen en……dit dan, als het tegen alle verwachting en proactieve (!) verduistering e.d. in, door giga-inspanning en een wonder dan toch op tafel gelegd kan worden, met een achteloos gebaar van tafel vegen (elkaar onderling het balletje toespelend), blijkt bewijs ineens helemaal niet nodig als ZIJ het eens moeten opleveren.

  Typisch des psychopaats!

  Natuurlijk heeft Poetin het gedaan, maar…… ONOMSTOTELIJK WETTIG EN OVERTUIGEND BEWIJS zal n.a.w. nooit geleverd kunnen worden.

  Onder andere de Nederlandse hoogverraders uit 1940 en hun (ambts)criminele meelopers/helers/uitgekozen opvolgers/gelijkgestemden (die Nicky Haley bijv., lijkt ook wel net zo mata glap onder haar ‘mask of sanity’ als Hillary Clinton) zijn van Poetins speciale aanpak van enorm schadelijke landverraders natuurlijk (!) niet geporteerd.

 3. Prifessor Hendrikse zal toch niet van een bastaard van psychopaat Hendrik van Nassau stammen…..?

  Als we niet testen, zijn we nergens!

 4. https://www.vn.nl/corine-de-ruiter-reageert-dit-is-een-weeffout-in-het-systeem/

  ZIET (!) Corine de Ruiter, van wie we sedert 2012 nauwelijks meer wat horen, dat er meer aan de hand is en dat die NIP niet alleen maar met (dit wil een NORMAAL mens graag denken) een ONSCHULDIGE “oubollige therapeutenbril” naar haar forensisch psychologische getuige-deskundige rapporten/activiteiten kijkt….?

  Zitten daar niet onherkend geïnfiltreerde ‘adapted compensated psychopaths’ haar **proactief-agressief** aan te vallen, zoals psychopaat Cees Fasseur (wat Poetin-opvallender) Nanda van der Zee in de rug heeft gestoken?

  Kenmerkend (!) voor psychopaten is bijvoorbeeld, dat ze hun slachtoffer (verbijsterend!) ijskoud en **proactief ten onrechte** gaan beschuldigen, van de ‘pure evil’ krankzinnigheid, die ze zelf gedaan- of veroorzaakt e.d. hebben en/of waarmee ze zelf bezig zijn, dan wel tot hun nek inzitten:

  ——————
  In NRC betwijfelt vandaag ook bijzonder hoogleraar forensische psychiatrie en psychologie aan de Vrije Universiteit Jan Hendrikse openlijk de kwaliteit van De Ruiter als getuige-deskundige in de rechtszaal.

  Het deert De Ruiter weinig. ‘Collega Hendriks heeft mij nooit in de rechtszaal zien opereren, en heeft voor zover ik weet ook nooit een forensische rapportage van mijn hand gelezen. Derhalve vind ik zijn kwalificaties aan mijn adres getuigen van “diagnoses op afstand”, iets waar hij zichzelf zo tegen verzet,’ zegt ze in een reactie.
  ———————-

 5. Miljoenen doden was de Tweede Wereldoorlog, niet de derde………

  Met één 50 megaton onstuitbare Russische SatanII raket met meerdere kernkoppen (en waarom zou Poetin er in een eventueel geval geen 5 richting GB lanceren), is compleet onbekeerlijk perfide Albion, met een laatste doodskreet uit miljoenen kelen tegelijk, op helse wijze verdwenen in de vergetelheid.

  DSR heeft de beschikking over een volkomen duivels-krankzinnige zgn. FF bom , waarmee de gehele beschermende atmosfeer rond de aarde zou affakkelen en alle enigermate ontwikkeld leven subiet tot een einde zou komen, maar prefereert EEN MODERNE PSYCHOPATENTEST, zodat slechts de ca. 2% WARE, verholen proactief-agressieve (kern)krankzinnigen worden uitgenomen die hun ‘dead inside’ binnenwerk op de omgeving willen projecteren.

  Deze eenvoudige rekensom lijkt echter nog te moeilijk voor de (door diep-instinctief en biologerend en met -wederrechtelijk toegeeigende en verdorven- staatsmacht en -mogelijkheden op hun beoogde slachtoffers inspelende psychopaten) **klokje rond mata glap** gemanipuleerde = totaal onhandelbaar alles beter wetende goegemeente.

Geef een reactie