TOTALE PANIEK GRIEKENLAND, JAN KEES ‘MET RENTE’ DE JAGER BEGINT AAN NIEUWE DAG BIJ KPN

HOE CRIMINELER EN MEDEPLICHTIGER DE SCHURK, HOE VEILIGER HIJ IS WEGGESLUISD * EURO-CRIMINEEL JAN KEES BIJ KPN ‘IN DE LUWTE’, FRANS ‘MH 17’ TIMMERMANS WEGGETOVERD IN BRUSSEL * MARK RUTTE ZAL EERDAAGS WEL SPOORLOOS VERDWIJNEN
[wp_ad_camp_1]
Hoe zou ome Jan Kees ‘met rente’ De Jager vandaag naar zijn werk gaan bij KPN [backgrounds; audio]? Of is hij inmiddels ‘van de aardbodem verdwenen” en bevindt zich in een van de geheime elite-paradijzen onder de grond op in Nieuw-Zeeland? Staat de koffie bij hem klaar bij KPN en krijgt hij een bemoedigende bos bloemen van de Raad van Bestuur met de aansporing ‘zich niet uit het veld te laten slaan’ door de huidige ontwikkelingen in Griekenland? We kunnen met gemak de conclusie trekken dat hoe crimineler de rol van de NWO-officier, hoe ‘beter’ hij ‘in veiligheid’ wordt gebracht, ‘in de luwte’ wordt weggezet. Kijk naar Timmerfrans, de man die de MH 17-massamoord moest ‘aansturen’. In lucht opgelost. Of in de elite-paradijzen aan de champagne, zoals de claque rond Adolf Hitler in de bunker in Berlijn.

10 Replies to “TOTALE PANIEK GRIEKENLAND, JAN KEES ‘MET RENTE’ DE JAGER BEGINT AAN NIEUWE DAG BIJ KPN”

 1. Hoé crimineler desto…

  Rechtbankzitting verboden foto’s te maken en/of journalistiek verslag te doen op het Binnenhof
  by AIRVD

  Op het Binnenhof zijn een tijd geleden een aantal mensen gearresteerd die foto’s en video’s maakte van het afscheidsfeest van Joris Demmink, de secretaris-generaal van Justitie die verdacht wordt van kindermisbruik. De arrestanten hadden niets gedaan behalve foto’s maken en video’s, geen onrust of iets dergelijks veroorzaakt, maar zijn gearresteerd zonder reden en vier uur vastgezet in […]

  Lees meer over dit bericht

  https://airvd.wordpress.com/2015/06/29/rechtbankzitting-verboden-fotos-te-maken-enof-journalistiek-verslag-te-doen-op-het-binnenhof/

 2. “zoals de claque rond Adolf Hitler in de bunker in Berlijn.”

  Zelfs deze … dankzij de geheimen der stamceltherapie dat ze twintiger jaren ontdekten … leeft nog vrij en blij op Srilanka …waar timmermans rutte porosjenko dijselbloem etc etc alle ons al eeuwen global chronisch rondreizend nazi bestuur ook vandaan komen van een naoorlogs opgezet nazi kolonie.

 3. LS…

  De Zionistenknecht cq de professor met het lage voorhoofd had weer een heel verhaal nodig in Zionisten Pleepapier Elzevier om te vertellen dat de Grieken het gaan verliezen tegen het Euro-Fascisme ! De commentaren van het lezend publiek liegt er trouwens niet om…

 4. LS…

  Was zaterdag nog even op veteranen dag kijken naar alle medeplichtigen van oorlogsmisdaden van het heden en verleden. De helft van het schaarse publiek bestond uit veiligheidsmensen en de sfeer was er om te snijden. Nikkelen Neles alias de koning was er ook en stond zich de krampen te salueren naar de Srebrenica jongens waarmee hij toen der tijd nog de polonaise heeft gedanst.

 5. In PB BV geld: geen goede daad die niet bestraft wordt en geen slechte of ‘pure evil’ daad die niet beloond wordt.

  Het is een regelrechte kwekerij van lapzwansen en misbaksels die de fundamenten/fundamentele waarden (terwijl de vermalen lijken links en rechts wegspatten) volkomen op de kop zetten. Geheel in overeenstemming met de ‘alien mindset’ van de psychopaten die aan alle touwtjes trekken.

  1. Heb je volkomen Goed gezien …de corruptie van de Schuldige perverteert alle Leven en Bestaan … dat ..helaas Weerloos en onwetend gehouden …Geboren wordt.

   Is men eenmaal Wetende dan is men gebruikelijk zelf al halverwege zo een misbaksel geworden.

   Dan Geldt Berouw en Inkeer…als men nog Kàn als men nog Durft!

   1. Btw zó pure evil dat als men bij die cabal minister of president wil worden waar dan ook…het protocol vereist dat men naast honderden Kinderen en Babies(412 in Europa en 312 (skul&bones/cremationofcare) in usa óók 5 Kinderen vermoordt in een loyaliteitsritueel waar dan gebruikelijk snufmovies ook van gemaakt worden ter bewijs en registratie der loyaliteit.

    Absolute omkering van Goed en kwaad waar kwaad als evil geschreven het tegenovergestelde van Leven betekend dus alle daad en schaad tegen het Leven zelf gericht…. de troon van de keizers van het van God los zijnde dode super ego … ook wel de verloren Kinderen genoemd.

    Hier vind men ook de ontwikkelstadia zulks dode culturen http://prosecuted.blogspot.nl/2011/06/moslim-cultuur.html

    Dit mechanisme werkt ook in eigen cultuur eigen family als men opstijgt van onderdanig gedienstig loyaal misbruikt slaafkind tot hoger orden of status en in samenleving et all als transformatiemechanisme van Slachtoffer naar dader…en de dán kómende wraak en misdaad …jegens wéér random onbekende Onschuldigen…men Kende geen Ander Wereld wat Geleerd moest worden.

    Core bron en enig oorzaak van al deze verwikkelingen en megachaos is geweld misbruik verkrachting jegens zwakkeren jegens Kinderen.

Geef een reactie