TOTALE PANIEK MH17: MASSAMOORDENAAR RUTTE PROBEERT OP STEL EN SPRONG DE ‘OEKRAINSE TIJDBOM’ TE ONTMANTELEN

ER KOMT VANAVOND OPEENS EEN DEBAT OVER DE ROL VAN OEKRAINE IN MH17 WAARBIJ HET KABINET DE KANS WORDT GEBODEN HET ‘OEKRAINSE GAT IN DE DIJK’ DEFINITIEF TE DICHTEN EN ‘OFFICIEEL TE LATEN VASTSTELLEN’ DAT OEKRAINE ‘GEEN ENKELE BLAAM TREFT’ EN DAT ALLES ‘DE SCHULD IS VAN POETIN’ * IN WERKELIJKHEID HEBBEN RUTTE, EURLINGS EN DE PIZZAGATERS IN DE VS DE RAMP SAMEN BERAAMD MET OEKRAINE EN POROSHENKO * DEZE ACTIE INGEGEVEN DOOR WILDE PANIEK DAT ER MH17-WAARHEID BOVEN TAFEL KOMT IN DE OEKRAINE-ONDERZOEKEN VAN TRUMP CS.

MEER DAN 5 JAAR NA DE RAMP ZIJN ALLE 150 KAMERLEDEN 100% GEINTIMIDEERD EN KALLTGESTELLT DOOR DE RUTTE-MAFIA: NIEMAND DURFT TE BENOEMEN WAT ER WERKELIJK IS GEBEURD

Vorig jaar heeft Nederland samen met Australië besloten om Rusland als land aansprakelijk te stellen. Voor aansprakelijkheid van Oekraïne is volgens het kabinet ‘geen bewijs’ en ook ‘geen onderzoek nodig’, schreef minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken begin mei in een brief. De samenwerking tussen Oekraïne en Nederland haperde afgelopen maand, toen een belangrijke MH17-verdachte door Oekraïne werd uitgeleverd aan Rusland. Lees hier het hele stuk over de meest recente akte uit de opera van list en bedrog die MH17 heet. Wij voorspellen dat vanavond het ‘boek Oekraine’ wat MH17 betreft definitief dicht gaat -op geen enkele wijze mag aan het licht komen dat de ‘grote vriend’ van Rutte en Pechtold Poroshenko mede-schuldig is omdat daarmee ook de deur wordt geopend naar het nader onderzoeken van de rol van de Nederlandse deep state zelf. Overigens werd Oekraine al direct na de ramp buiten elke verdenking gesteld door het land een ‘vetorecht’ te geven in het onderzoek waarmee dus in feite al direct een impliciete schuldverklaring werd afgegeven. Immers: VERBODEN TE KIJKEN! NOTHING TO SEE HERE! Pro forma sputtert de kamer nog wat over het feit dat Oekraine ‘het luchtruim had moeten afsluiten’ hetgeen het land wellicht ‘mede-aansprakelijk’ maakt, maar we verwachten dus dat daar vanavond niets van overeind zal blijven. In werkelijkheid is MH17 uit de lucht geschoten door straaljagers van het Oekrainse leger. Dat dit kamerdebat juist nu plaatsvindt, heeft alles te maken met de focus op Oekraine in de VS waarbij de kans zeer groot is dat de Poroshenko-Bilderberg-Soros-deep state volledig wordt exposed. Voordat dit gebeurt en een mogelijke misdadige rol van ons land op tafel komt, wil Rutte blijkbaar ‘officieel vastgesteld hebben’ dat Oekraine (en daarmee Nederland) ‘niets te verwijten valt’.

Geef een reactie