TOTALE SCAM IN IJSLAND: PEDO-PARTIJ BLIJFT DE GROOTSTE NA VERLIES (NET ALS DE VVD); PANAMA PAPERS-PREMIER MAAKT COMEBACK

DE NWO HEEFT TOTALE CONTROLE OVER ALLE VERKIEZINGEN TER WERELD * HEEFT DE COMEBACK VAN ‘MR.PANAMA’ IN IJSLAND IETS TE MAKEN MET DE MOORD OP DAPHNE CARUANA? * NET ALS IN NEDERLAND BLIJFT DE PEDO-PARTIJ GEWOON DE GROOTSTE EN IS EEN FORMATIE TE VERWACHTEN DIE MAANDEN KAN DUREN * IN THE MEANTIME GRIJPT DE NWO DE TOTALE CONTROLE

Het ligt er niet eens meer dik bovenop. Het is total outright smerige fraude, net als in ons land. De pedo-partij van premier Benediktsson blijft gewoon de grootste met 25,3% (de VVD bleef in Nederland de grootste met 21,2%). ‘Mr Panama’, de vorige premier David Gunnlaugsson (foto) maakt een spetterende comeback als voorman van de nieuwe Center Party die 10,8% van de stemmen kreeg, Aldus zijn de twee hoofdverantwoordelijken voor de politieke chaos in IJsland vanaf 2008 weer helemaal back in power. De’IJslandse VVD’, de Independence Party, kon de grootste blijven dankzij een in de Westerse wereld nog nooit vertoonde gagging order richting media die niet mochten berichten over de corruptie van de premier. Nu de verkiezingen voorbij zijn zal een rechter zich wellicht buigen over de vraag of dit publikatie-verbod wel rechtmatig is. Het is een een op een variant van de ‘Turkije-hysterie’ waarmee de VVD in Nederland de verkiezingen manipuleerde en de grootste partij wist te blijven. De pedofielen rule all over the place. Het heeft verder geen zin meer verslag te doen van deze scam.

2 Replies to “TOTALE SCAM IN IJSLAND: PEDO-PARTIJ BLIJFT DE GROOTSTE NA VERLIES (NET ALS DE VVD); PANAMA PAPERS-PREMIER MAAKT COMEBACK”

 1. Overigens: De trol met de fantasieloze ‘nickname’ Guinness, vindt de reacties van DSR maar wartaal.

  Uiteraard ligt dit aan de intelligentie van “Guinness”, die (vooral op het gebied van EQ/emotionele intelligentie en daarmee samenhangend dat van religieuze/psychische integratie) de kenmerken van een levenloos door ratten kaalgevroten stoppelveld vertoont, waar normaliter korenvelden in de zon hadden moeten staan wuiven.

  Vervolgens zal de psychopaat nooit toegeven: Met MIJ (!) is er iets fundamenteel mis, want het minste op emotioneel vlak lijkt wel een eindeloze sliert wartaal voor mij, nee, hij gaat zeggen (of althans om moverende redenen meestal in het geniep vinden) dat normale, volwaardige mensen wartaal spreken (en -want 100% narcist- daarom eigenlijk het beste maar niet zouden existeren).

  Vandaar hun ‘dead inside’ gevoel en het saai vinden en vervolgens ledig kickzoeken, w.o. bijv. de fantasieloze, medelijden e.d. jennend veinzende trol uithangen, die zo kenmerkend is voor deze proactief op de omgeving inhakkende al-bedreigende aberratie.

  Dit alles natuurlijk voor in deze niet vakkundige normale lezertjes, die anders zouden kunnen denken, dat ledige psychopaten (ooit) een gefundeerde ECHTE mening ventileren, die niet neerkomt op walgelijk en niet onschadelijk misbruik (!) van vrijheid van meningsuiting.

 2. En……bij welgevallige verkiezingen wordt nooit meteen aangegeven dat bijv. slechts 27% zijn/haar stem heeft uitgebracht, zoals bij de 49,2% in Catalonië.

  Nee alles (!) wordt t.b.v. psychopaten en hun walgelijk naargeestige projecten gemanipuleerd zoals schoolvoorbeeld: de PB BV Grondwet.

Geef een reactie