TOTALLY BOMBSHELL: DONALD TRUMP GAAT DE 9-11 KAART SPELEN IN DE OORLOG MET DE DEEP STATE

9-11 IS VOOR DE VS WAT DE ZAAK-DEMMINK IS VOOR NEDERLAND: HET GROOTSTE, MEEST SMERIGE GEHEIM DAT DE COMPLETE DEEP STATE DOWN KAN BRENGEN OMDAT DE GEHELE PP-ELITE ERBIJ BETROKKEN IS

2 Replies to “TOTALLY BOMBSHELL: DONALD TRUMP GAAT DE 9-11 KAART SPELEN IN DE OORLOG MET DE DEEP STATE”

 1. Als het GERICHT letterlijk tot mensensoep koken van 1,2 miljoen (veelal hulpbehoevende) mensen, waaronder tienduizenden kinder-vluchtelingetjes die totaal in paniek waren gescheiden van hun (soms reeds eerder bij gruwelijke en bij NORMALE mensen onvoorstelbaar extreme, uit het dagelijkse leven niet bekende existentiële angst veroorzakende bommentapijten GERICHT op woonwijken vermoorde) ouders, met MEGA-bommen tapijten, witte fosfor en napalm, UIT *2650* ZWARE BOMMENWERPERS in iets meer dan één (1) uur tijd, de psychopathische USA/GB ‘deep state’ de kop niet kost, waarom zou dit eindeloos, gemaakt overspannen aandoende gekwezel van dit baardmannetje dat dan wel doen???!!!

  Al meer dan 70 jaar geleden zegt u?

  Nou, dan slaagt de USA/GB ‘deep state’ dus goed in hun TYPISCH (!) psychopathische (proactief agressief EXTREEM BEDREIGEND op slachtoffers en grote vraagteken plaatsers als David Irving inhakkende) poging, om er TEN ONRECHTE mee WEG te blijven komen.

  Dit MOET volgens alle psychopaten internationaal, wegzinken in de geschiedenis, ZONDER GEVOLGEN VOOR HEN.

  De psychopathische ‘deep state’ is daar dus (remember: the devil is tireless) volledig “aan de bal”, zolang een internationaal tribunaal voor geallieerde oorlogsMISDRIJVEN door die geallieerden niet wordt toegestaan/zwaar wordt tegengewerkt (o.a. door instituties te wijzigen en daarvan de mandaten te kortwieken en op foute/mishandelende wijze “de geschiedenis te schrijven”).

  Normale (niet corrupte) ambtenaren, willen dit immers juist onderzocht zien!!!

 2. Wat een https://youtu.be/Nsk3wc2-HMo?t=1m23s“>idijoden gojim gemanipuleer hier vandaag weer zeg?! Die getoupeerde loslopende verbrak de eerste week al zijn belangrijkste verkiezingsbelofte omdat de pedofiel himself eveneens tot over zijn oren binnen het kiddynetwerk bij zijn ballen koest wordt getolereerd?! & met nota bene een advocaat van de duivel als persoonlijke pleitbezorger hoef ik jou toch niet meer uit te leggen dat de geldwisselaars ook hier weer de hardst lachende zijn? BRONNEN

Geef een reactie