TRANSGENDER-CAMPAGNE: SMERIG, ABJECT GIF VOOR DE GEEST

NIEUWE FILM VAN FRANCOIS OZON WIL TRAVESTIE ‘ACCEPTABEL’ MAKEN VOOR DE HIGHER CLASSES * ONGEKENDE EN WEERZINWEKKENDE NWO-PROPAGANDA GERICHT OP HET SLOPEN VAN HET TRADITIONELE GEZIN * DEZE FILM WIL ALLES KAPOT MAKEN WAT DE MENS TOT MENS MAAKT * ONGELIMITEERDE BUDGETTEN VAN NWO VOOR PEDO- HOMO- EN TRANSGENDER-TERREUR

Daar zit je dan in je bioscoop in Dublin, daags nadat het ‘Ierse volk’ in een ‘overweldigende meerderheid’ heeft ‘besloten’ dat het traditionele gezin moet worden afgeschaft en dat een kind beter af is met twee vaders of twee moeders. De film The New Girlfriend is Het meest abjecte en weerzinwekkende gif voor de geest dat ik ooit heb moeten aanzien. Deze film is de volgende stap in de ongekende campagne de seksen af te schaffen, het gezin te slopen, normale liefdes-banden tussen man en vrouw als krankzinnig en minderwaardig neer te zetten en -het meest walgelijke van alles- baby’s te reduceren tot speeltjes van perverse lesbo-, homo- en pedo-koppels. Wie de kans heeft moet deze film beslist gaan zien. Het is bloedstollend. Je vraagt je af of de acteurs zelf wel beseffen voor welke satanische agenda ze worden ingezet.

Eén reactie op “TRANSGENDER-CAMPAGNE: SMERIG, ABJECT GIF VOOR DE GEEST”

  1. LS…

    We gaan ons steeds meer gedragen als de buitenaardse knoeiers, ook wel goden genoemd, die de mens in wording verkracht heeft met buitenaards DNA. Het was tenslotte de bedoeling om van deze nog onschuldige mens een slaven ras te creëren bedoeld voor het zware werk in de goudmijnen. Met ” WE ” bedoel ik de ontaarde wetenschappers en de satanische elite die zich god waant.

Geef een reactie