4 Replies to “TROIJKA HIER, TROIJKA DAAR…. DE ONDERGANG VAN DE MONARCHIE IS AANSTAANDE”

  1. Wat lul je nou toch allemaal.., ik benoem de zogenaamde politiek van deze wereld toch niet voor niets hoerlitiek?! Alles wat met de overheersende machtsmisbruik te maken heeft is door de geldwisselaars in zijn gehele merites monopolistisch aan een ieder die zich daarvoor uitverhoert wereldwijd helaas al een veel te lange periode destructief overgelaten..; BRON

  2. Het verschil is: Bij Marie Antoinette is er sprake van echte adel waartegen ophitsende psychopaten een volksopstand hebben georganiseerd…..om vervolgens het door hen zo “geliefde” volk af te slachten in de napoleontische oorlogen.

    Bij de Oranjes is er geen sprake van adel, laat staan van een VORSTELIJKE lijn, maar van een extreem gladde, sluwe, manipulerende en erop los moordende lijn van psychopatische boeren, die zich OP (voor psychopaten) TYPISCHE WIJZE illegaal het feodaal bestuur hebben ingewurmd en eenmaal daarbinnen, zich van de (illegaal geïnfiltreerde) allerlaagste adelijke stand (amtelijk “graaf” van een burcht van de kerk) omhoog hebben gewoekerd tot……jawel, de allerhoogste (de vorstelijke lijn van de keizer zelve), tegen alle wetten en spelregels in: Het kán niet, maar we doen het toch…..
    Nu zijn er scheepsladingen psychopaten die zorgvuldig gekoesterd worden, zodat ze het volk niet zullen LEIDEN EN OPSTOKEN…..
    En de realiteit is inderdaad: ‘The masses are asses” (‘gullible fools’ = rijp om opgeofferd te worden voor psychopatische spelletjes…..aldus psychopaten) en of die uit zichzelf ooit GOED GERICHT in beweging komen of zich bijv. laten doodspuiten…..?!?!?!

Geef een reactie