TRUMP ECHOS MICHA: ‘REMARQUE EN GELAUFF ZIJN VIJANDEN VAN HET NEDERLANDSE VOLK’

MSM -NU OMGEDOOPT TOT FSM, FAKE STREAM MEDIA- ZAAIEN DOOD, VERDERF, PEDOFILIE EN OORLOG ALL OVER THE GLOBE * WAT CNN, ABC, CBS EN NYT DOEN IN DE VS DOEN REMARQUE, GELAUFF EN BART MOS IN NEDERLAND * MICHA GAAT VOOR IN DE STRIJD TEGEN DEZE WEERZINWEKKENDE VOLKSVIJANDEN EN STAAT BINNENKORT IN DE RECHTZAAL TEGEOVER PHILIPPE ‘VACCINATIE’ REMARQUE

THE ‘CRYBABY DEFENCE’: REMARQUE NOEMT OPMERKING VAN TRUMP EEN ‘HETZE TEGEN DE PERS’ * MAAR WIE VOERT HIER DE HETZE’S? REMARQUE (‘MICHA IS PARANOIDE’) OF TRUMP?

[wp_ad_camp_1]

Trump is de eerste Westerse leider die de aanval durft te openen op de terreur door de pers waaronder wij en de VS al decennia lang gebukt gaan. De non stop-brainwash door corrupte imbecielen als Marcel Gelauff en Philippe Remarque kan en mag niet langer meer doorgaan. Ook in Europa groeit en groeit de weerzin en het verzet tegen de corrupte collaborateurs die zich nog steeds ‘vrije pers’ durven te noemen. In hun paniek om het verlies aan invloed en relevantie beginnen de MSM steeds wilder om zich heen te trappen en gaan zich bedienen van methodes die 100% Nazi zijn zoals: het samenwerken met Justitie om tegenstanders uit te schakelen, het inzetten van infiltranten zoals Chris Klomp om tegenstanders te stalken, te bedreigen en in diskrediet te brengen en het demoniseren en psychiatriseren van tegenstanders in de eigen berichtgeving. Met de verklaring van Trump dat de MSM nu officieel staatsvijandig zijn gaat de Infowar opnieuw een beslissende fase in. Uw steun is hierbij ons belangrijkste wapen!

5 Replies to “TRUMP ECHOS MICHA: ‘REMARQUE EN GELAUFF ZIJN VIJANDEN VAN HET NEDERLANDSE VOLK’”

 1. Uiteraard speelt de “vrije” pers in o.a. psychopathocratie Prins Bernhard BV een belangrijke rol, ja zit middenin o.a. de ‘Dresden psy-op’ om de toekomstige “burgers van Dresden” rustig te houden.

  Het is net Roodkapje:

  Om u daarna beter te kunnen consumeren!

 2. Zolang Trump niet (eindelijk) erkent dat bij Dresden een krankzinnige gruweldaad qua aard tegen de gehele mensheid gericht (!) is gepleegd door de USA en GB, diep door het stof gaat voor de slachtoffers en ruimhartig compensatie aanbiedt, is er iets NIET in de haak.

  Constant die nadruk leggen op geslaagde ondernemers en werkenden (en alle ‘goodies’ uiteraard eenzijdig die kant op) en degenen die echt nooit meer wat zullen kunnen ondernemen vlotjes uit het bewustzijn wissen, is op zich reeds pervers.

  1. USA GB zijn maar rechtsvormen .. Dresden kwam van asie in kader van asiatisch exterminatie en kolonisatie beleid ..the allieds only minions en centraalbankiers academien aipac adel dé bedenkers

   t is niet om niets zó japans heden alles .. alle nepjoden zijn japanners

   t is duizendmaal erger dan je weet

   miljoenen Nederlanders vergast en de hoogovenslakken in ..ónze fietsen en kunst gejat ..niét ander om.. zo als al weer dié msm verteld ..allen verkracht en vermoordt ..dé nkvd rapers hielden niet enkel huis in Duitsland maar heden nog op elk lagerschooltje en bordeel

   USA GB zijn maar commonwealths van t chinese keizerrijk

Geef een reactie