TRUMP EN BOLSONARO REKEKEN VOOR DE HELE WERELD AF MET DE PEDOFIELEN -RUTTE EN DEMMINK KUNNEN AFTELLEN! BLIJFT HET NEDERLANDSE VOLK PASSIEF?

INTUSSEN BLIJVEN DE PEDO-MEDIA EN MARC BESSEMS VAN DE NOS MAAR LIEGEN EN JANKEN OVER ‘LIJKEN OP DE STRATEN’ EN DE EXTREEM DODELIJKE ‘BRAZILIAANSE VARIANT’… KIJK HIER HOEVEEL DODEN ER OP DE STRATEN LIGGEN EN HOE DE MENSEN ERAAN TOE ZIJN!

2 Replies to “TRUMP EN BOLSONARO REKEKEN VOOR DE HELE WERELD AF MET DE PEDOFIELEN -RUTTE EN DEMMINK KUNNEN AFTELLEN! BLIJFT HET NEDERLANDSE VOLK PASSIEF?”

  1. “Het is de Totalitaire Gezondheidsstaat, waar gezondheid geen recht meer is, maar een door de overheid opgelegde plicht. Een plicht afgedwongen door testen en vaccinaties. Ook hoeven we niet meer na te denken over wat we verstaan onder gezondheid, hoe we daar over denken en wat we daar bij voelen, want onze mening doet er niet meer toe. De Totalitaire Gezondheidsstaat bepaalt voor u wanneer u gezond bent en wanneer niet. In principe bent u niet gezond, en slechts na tussenkomst van de Staat en door middel van een test bent u gezond, al valt u na 24 uur automatisch terug in de ongezonde toestand, ook al heeft u zich laten vaccineren, zodat u een volgende keer opnieuw onderworpen kunt worden aan de voorwaarden die de Totalitaire Gezondheidsstaat aan uw gezondheid stelt.

    Ik wil niet in zo’n Totalitaire Gezondheidsstaat leven. Voor wie dat wel wil, ga vooral uw gang. Laat u vooral elk twee jaar uw borsten pletten, uw anus spreiden, uw baarmoederhalzen afschrapen, uw ontlasting op bloed onderzoeken, uw PSA prikken, uw urine onderzoeken en een foto van uw longen maken. Laat u zich testen op kanker, dementie, osteoporose, arthrose, hypertensie, hypercholesterolemie, en verder op alle verdere mogelijke microbiologische ziekteverwekkers die u zou kunnen bedenken. U kunt al deze ziekten namelijk krijgen, maar geen enkele arts kan u voorspellen welke u fataal wordt. Dat bepaalt het lot. Alles uit de kast om maar zo vroeg mogelijk een aankondiging te krijgen dat Magere Hein in aantocht is. En vergeet in de tussentijd vooral om onbezorgd te leven, en te genieten van het moment. Want daar heeft u in al uw doodsangst geen ruimte meer voor” Ons aardappelmannetje…

  2. Koning Agag van de Amalekieten:
    Hij viel de kleinen Gods aan toen ze op hun zwakst en weerloos waren (net Bernhard en zijn collega psychopaten bij de SS *en elders* ).
    Gelijk als uw zwaard de vrouwen van haar kinderen beroofd heeft, alzo zal uw moeder van haar kinderen beroofd worden onder de vrouwen.
    Toen hiew Samuël Agag in stukken, voor het aangezicht des Heren, te Gilgal.

Geef een reactie