TRUMP KIEST KANT VAN ASSANGE IN ‘HACKERS’-KWESTIE IN PLAATS VAN DIE VAN DE CIA… NL-MSM ZWIJGEN ALS HET GRAF

LEES EN BEKIJK HET VERBIJSTERENDE NIEUWS OOK BIJ USATODAY * ASSANGE VREEST VOOR VEILIGHEID VAN ZIJN GEZIN * ALS JULLIE NIET MEER IN ACTIE KOMEN WORDEN ALLE KLOKKENLUIDERS UITGESCHAKELD * KIJK NAAR DE COMMENTS ONDER MICHA’S LAATSTE YOUTUBE-FILMPJE: DIT ZIJN NAZI-METHODES

Het fake news-offensief van de MSM om de Russen de schuld in de schoenen te schuiven van de nederlaag van Hillary en de Bilderbergers komt met de dag meer in de problemen. Nu heeft zelfs de president-elect gekozen voor de kant van de waarheid en de feiten en dat drijft de oorlogshitsers -in Nederland aangevoerd door De Telegraaf- tot waanzin. Het failliete ochtendblad wekt zelfs de indruk de Rusland-leugen te hebben opgegeven en komt nu met het breaking news: Sterren tekenen tegen ‘facist’ Trump. Niets meer over Trump, de CIA en Rusland. Ook Evert en Irene van De Groene lijken het te hebben opgegeven dat ze in augustus nog de aanval inzetten tegen Julian Assange die het ‘gore lef’ had stukken openbaar te maken die de macht in diskrediet brengen. Nu Trump openlijk de kant kiest van Assange zwijgen deze ‘kwakiteitsjournalisten’. Obama zal nu eens te meer ‘zijn’ derde wereldoorlog moeten forceren want zijn ‘narrative’ verliest dagelijks aan kracht en als hij niets doet zal de woede van het Amerikaanse volk zich niet tegen de Russen (als dat uberhaupt nu nog mogelijk is) maar tegen hemzelf richten en zijn complete leugen-kliek van elite-pedofielen en plunderaars. Op naar 20 januari!

7 Replies to “TRUMP KIEST KANT VAN ASSANGE IN ‘HACKERS’-KWESTIE IN PLAATS VAN DIE VAN DE CIA… NL-MSM ZWIJGEN ALS HET GRAF”

 1. *ASSANGE VREEST VOOR VEILIGHEID VAN ZIJN GEZIN *
  —————————
  Elke psychopaat is een (nu verholen onder democratische dekmantel) fundamentele Einsatzgruppen SS’er.

  Een hele kuil vol ‘gullible fools’ en dan het machinepistool erop, handgranaten erin of nog mooier 28 kiloton of een atoombom erop.

  Mooi man!

  En ‘sippenhaft’ of iets dergelijks proactief bedreigends….

 2. Vanochtend voor 12 uur heeft CNN al excuses aangeboden.

  Je mist de feiten weer en trapt commotie om niks……

  Bovendien: EEN eikelige commentaren is nog geen COMPLOT!

  En door het wissen van commentaren krijg je niet meer gelijk.

  1. Hoy borrelpoes,

   CNN is al weken van het padje, ze hebben evenals de grote kranten in de VS de boot gemist inzake hun uitgekiende propaganda pro Tillary en antipropaganda naar Trump en Putin in de rampzalige campagne.

   Nu hebben ze ook nog moeten herroepen. Men had nog liever de 3e wereldoorlog gestart.

   Nu proberen ze ism de CIA de wereld doen geloven in het hacken door de Russen.
   Laat deze types van CNN eens eerst in de eigen keuken kijken.

   http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/karel-wolferen-er-heerst-paniek-binnen-elite-amerika/

Geef een reactie