TRUMP: ‘MSM ZIJN DISHONEST, DISGUSTING AND CORRUPT’; TOTAL WARFARE TEGEN LEUGEN-PERS OOK IN NEDERLAND

RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK BERICHT VOLGENDE WEEK OVER DE VOORTGANG BEHANDELING VAN DE KLACHT TEGEN DE COMPLOT-UITZENDINGEN VAN EENVANDAAG [2016-08-12 EenVandaag aan GRN bevestiging klacht ontv 13-08 CCF14082016] * MSM PROBEREN MICHA NOG STEEDS UIT TE SCHAKELEN SAMEN MET JUSTITIE

LAATSTE NIEUWS: UNIVERSITEIT LEIDEN NEEMT KLACHT TEGEN ‘COMPLOTTOLOGEN’ BAKKER EN VAN BUUREN OOK IN BEHANDELING ZO IS BEVESTIGD BIJ BRIEF

[wp_ad_camp_1]

De MSM gaan naarmate hun lezers harder weglopen en hun weerzinwekkende scams en spins vaker worden exposed alleen maar harder en wilder om zich heen schoppen. Volgens laatste berichten zijn Marcel Gelauff, Marcel Haenen, Gerlof Leistra, Chris Klomp en Jeroen de Jager nog altijd bezig samen met Justitie om Micha ‘een fatale slag’ toe te brengen die hem ‘voor altijd’ het zwijgen moet opleggen. Later wellicht meer. Hoezeer dit groepje criminele ‘journalisten’ deel uitmaakt van een mondiale trend blijkt intussen uit de berichten uit de VS waar de MSM -met name CNN en de NYT- ook bezig zijn [video] iemand een ‘fatale slag’ toe te brengen. Maar het goede nieuws is dat Trump de bal harder en harder terugkaatst en de MSM feller en feller gaat beschuldigen en exposen. En het Amerikaanse volk loves it! Er is inmiddels sprake van een ware ‘anti-MSM-volksbeweging’ in de VS. In ons land kan het dezelfde kant op gaan als Micha brede steun krijgt in zijn strijd tegen de criminele kongsi van MSM en Justitie. De geloofwaardigheid van De Telegraaf, NRC Handelsblad en de NOS zijn al bijna nul maar kan nog lager! Elsevier, de broodheer van Leistra, is reeds vernietigd.

9 Replies to “TRUMP: ‘MSM ZIJN DISHONEST, DISGUSTING AND CORRUPT’; TOTAL WARFARE TEGEN LEUGEN-PERS OOK IN NEDERLAND”

 1. Benieuwd wanneer de Oranje rijksuniversiteit, het eredoctoraat van de massamoordende ‘political’ psychopaat Winston Churchill intrekt…….en er een aan DSR verleent…..

 2. Ze kunnen niets vinden bij Donald wat niet deugd. Daarom komen ze ook elke keer weer met een nieuwe leugen totdat die natuurlijk weer ontmaskerd wordt. Zo hebben we nu al gehad de volgende leugens.
  Trump steunt de KKK
  Trump deporteert alle afro Amerikanen terug naar Afrika
  Trump doet aan faillissement fraude
  Trump Zijn vrouw is illegaal en een hoer.
  Trump roept op tot het vermoorden van Hillary
  Trump behoort tot de globalists.
  Trump is incompetent.
  Trump is een racist
  Trump is een verkrachter
  Trump is ernstig ziek
  Trump zit in financiele problemen
  Trump is tiran
  Trump wil met zijn dochter trouwen
  Trump is een oplichter
  Trump heeft geen respect voor vrouwen
  Trump heeft niets zelf opgebouwd maar alles geërfd

  Ik kan zo nog wel een uur doorgaan. Het is te gek voor woorden.
  Zo verwacht ik morgen in de MSM. Trump eet lieve kleine puppy’s als ontbijt,
  Trump beukt kleuter van 3 jaar het ziekenhuis in.

    1. Totale bullshit alle MSM in America. Als het niet op Drudgereport, infowars, Breitbart, whatreallyhappened of prisonplanet staat is het propaganda. Als er ook maar 1 ding waar was geweest dan hadden we daar wel wat langer wat van gehoord. Aangezien ik die propagande van jou hier al langer lees. Weet ik gewoon bij voorbaat al dat het bullshit is. Het valt me nog mee dat je niet met een link naar de telegraaf of swapichou komt. Geloofwaardigheid nul heb je Dinges. Nul nada noppes.

Geef een reactie