TRUMP ROEPT OM HEROPENING ONDERZOEK NAAR MSNBC-NEWSANCHOR WEGENS MOORD; MICHA DOET HETZELFDE INZAKE MARCEL GELAUFF, KARHOF EN RIBBINK

SCARBOROUGH ANTWOORDT OP TRUMP’S BESCHULDIGING VAN MOORD * MSM-CAPTAINS HEBBEN CARTE BLANCHE VAN CORRUPT JUSTITIEAPPARAAT OM TE STELEN, VERKRACHTEN EN TE MOORDEN WEGENS MUTUAL BLACKMAIL * NAM GELAUFF DEEL AAN VERKRACHTINGS-ORGIEEN VAN DE ELITE? * FILES JOOST KARHOF * WAAROM MOCHT MICHA ZICH NIET VERDEDIGEN TEGEN AANGIFTES MARCEL GELAUFF? * WAAROM KREEG HIJ 10 MAANDEN VOOR DE WAARHEID?

2 Replies to “TRUMP ROEPT OM HEROPENING ONDERZOEK NAAR MSNBC-NEWSANCHOR WEGENS MOORD; MICHA DOET HETZELFDE INZAKE MARCEL GELAUFF, KARHOF EN RIBBINK”

  1. De plaats van de elite is sedert eeuwen ingenomen door toneelspelende, charmerende/betoverende psychopaten en de ECHTE menselijke elite ligt (walgelijk) vermoord en begraven verspreid in de aarde.

    Globaal ging dit zoals die mensen die een paar decennia terug een psychopaat als vertrouwde “huisvriend” hadden. Hij vermoorde ze en begroef ze onder een kleine kinderboerderij die ze hadden, ging in hun huis wonen en wist iedereen jarenlang te overtuigen dat de eigenaren op reis waren en hem hadden gevraagd op de woning te passen.

    De zogenaamde (!) elite is dus totaal gewetenloos ‘dead inside’ excrement, zoals schoolvoorbeeld (nep) “prins” Bernhard.

Geef een reactie