TRUMP WAARSCHUWT DE WERELD VOOR DE CRIMINELE MSM, DE ‘VIJAND VAN HET VOLK’… EN WAT DOEN ONZE LIJSTTREKKERS?

VAN WILDERS TOT ROEMER: IEDEREEN DANST NAAR DE PIJPEN VAN DE FAILLIETE PEDOFIELEN-KRANT DE TELEGRAAF * GEK DAT NIEMAND DE HAAGSE IDIOTEN NOG SERIEUS NEEMT? * HET IS WERKELIJK VERBIJSTEREND DAT WILDERS HIERAAN MEEDOET EN EEN GOUDEN KANS LAAT LOPEN (‘IK WEIGER ME TE IDENTIFICIEREN MET DE TELEGRAAF’) DE VERKIEZINGEN TE WINNEN * IS HIJ DAN TOCH CONTROLLED OPPOSITION?

EXTRA: JE KON EROP WACHTEN! MSM ZELF GROOTSTE VERSPREIDERS VAN FAKE NEWS TOT EN MET FAKE WEBSITES AAN TOE

[wp_ad_camp_1]

AMSTERDAM – De Telegraaf krijgt zondag bezoek van de lijsttrekkers, zij gaan de Verkiezingskrant maken. Via een liveblog doen we verslag van dit bezoek. Van moment tot moment kan je volgen wat er gebeurt en krijg je een uniek kijkje achter de schermen. We zien een foto van ene Sjoerd Sjoerdsma van D66 die ‘hun voorpagina redigeert’. De kop: Premier voor iedereen. En zo gaat het maar door met deze holle, weerzinwekkende propaganda en kretologie die op ontluisterende wijze aan het licht brengt dat zowel onze democratie als onze MSM moreel volledig kapot zijn! Geen enkele politicus is meer in staat een zin te formuleren met ook maar een schijn van inhoud. Volg het ‘liveblog’ en huiver van dit krankzinnige ‘polderfeestje’. Intussen maakt Donald Trump ons elke dag opnieuw duidelijk wat de MSM in werkelijkheid zijn: criminelen.

5 Replies to “TRUMP WAARSCHUWT DE WERELD VOOR DE CRIMINELE MSM, DE ‘VIJAND VAN HET VOLK’… EN WAT DOEN ONZE LIJSTTREKKERS?”

 1. De beveiliging van Pim Fortuyn werd gestopt, toen die een eigen partij begon.
  Geert Wilders kreeg een team aan beveiligers toen die een eigen partij begon.
  Zoek de verschillen.

 2. Misschien laten ze dit symptoom (criminele MSM) nu (deels en tijdelijk) vallen omdat het “aangebrand” is geraakt (doen ze met spionnen e.d. ook), om er zelf onontdekt mee weg te komen. Zo in de trant van: Als het inmiddels te opvallende symptoom is uitgeschakeld, dan denkt de goegemeente, dat het kernprobleem ook met wortel en tak is uitgeroeid…
  ————————-
  Dit zou dan betekenen dat Trump deel uitmaakt van de ‘deep state’ en gewoon een project uitvoert, wat ook weer zijn opvallend gunstige financiële situatie zou kunnen verklaren. Omdat voor psychopaten geldt: geld = macht, laten ze het goedje steeds slechts ONDERLING ruim circuleren (om de ‘gullible fools’ afhankelijk/’free from independent means’ te houden).

 3. Die criminele MSM in de USA, is dus een symptoom van de uit psychopaten van prins Bernhard-kaliber (zoals eertijds Allen Dulles, na wiens ontslag president Kennedy ijskoud ‘en plein publique’ overhoop werd geschoten) bestaande ‘deep state’.

  Misschien laten ze dit symptoom nu vallen, om er zelf onontdekt mee weg te komen. Zo in de trant van: Als het opvallendste symptoom is uitgeschakeld, dan is het kernprobleem ook met wortel en tak uitgeroeid…….

  Anders moet Trump erg oppassen, want psychopaten deinzen nergens voor terug

 4. Iedereen danst naar de pijpen van (onder een ‘mask of sanity’ verholen) loeiend krankzinnige en proactief (!) extreem agressieve Prins Bernhard en zijn (op sleutelposities nagelaten) naargeestige geestverwanten of soortgenoten (want psychopaten kun je als een mens-vijandig ras beschouwen, zo diep zit de BESCHADIGING in het instinctief substraat).

  Die t.b.v. (perverse!) macht en controle naar de hand gezette MSM (journalisten zijn evenals “ambtenaren” in PB BV meestal baatzuchtige, kleffe, laffe enge meelopers met de potentie van een meelbal), is daar een in de praktijk niet onbelangrijk (maar toch niet meer dan dat) symptoom van.

Geef een reactie