TWAN ‘EEN MILJOEN’ HUYS NIET OPGEWASSEN TEGEN WESLEY SNEIJDER: ZELFS DE TELEGRAAF SERVEERT HEM NU AL AF

HET MILJOEN PER JAAR DAT RTL BETAALT AAN TWAN HUYS IS NIET ALLEEN WEGGEGOOID GELD, HET JAAGT DE KIJKERS OOK NOG EENS IN DROMMEN WEG * DE TELEGRAAF KAN NIET MEER VAN MAKEN DAN DAT HUYS ‘EEN UITSTEKENDE EN ERVAREN INTERVIEWER IS’ MAAR ZEIKT HET PROGRAMMA AF IN ONGEKEND HARDE BEWOORDINGEN * TWAN HUYS NIET OPGEWASSEN TEGEN WESLEY SNEIJDER * DEBUUT HUYS OP DE 18e PLAATS VAN DE DAGLIJST MET 522.000 KIJKERS: DAT ZIJN ER OVER VIER WEKEN 100.000

Waarom vinden we de strapatsen van Twan Huys en RTL zo interessant op deze site? Omdat het de total collapse van de MSM zo schitterend laat zien natuurlijk! De wereld en de media zijn anno 2018 zo gepolariseerd, dat er maar twee mogelijkheden zijn voor een programma als dat van Huys: mee-liegen en bedriegen met de pedofielen en het bedrijven van staatspropaganda, of het brengen van de waarheid. Er ligt niets meer tussen. RTL en Huys kiezen natuurlijk voor het eerste met verwoestende gevolgen. Ga maar na:

1. Steeds meer mensen vreten de leugens, de propaganda en de distractions niet meer
2. Het bedrijven van staats-propaganda gebeurt overal al dus onderscheidt Huys zich hiermee op geen enkele wijze -hetgeen ook werd geconstateerd door De Telegraaf: ‘Het is precies Pauw’
3. Het is onmogelijk leuke en spannende gasten te krijgen als je kiest voor de staats-propaganda: het blijven allemaal ‘Peter R. de Vriezen’
4. Er worden zonder enige twijfel steeds meer fouten gemaakt en leugens verteld waardoor de show in no-time elke credibility verliest en onderwerp wordt van hoon en spot op social media
5. Het krankzinnige salaris van Huys zal hem steeds weer in het gezicht worden geworpen waardoor hij meer en meer een symbool wordt van de excessen en de incompetentie van Hilversum

Overigens laat het salaris van Huys alleen maar zien hoe wanhopig de MSM zijn in hun jacht op kijkers en geloofwaardigheid -waardoor ze hun eigen ondergang alleen maar verder bespoedigen in een downhill run die we op deze site al zo vaak hebben beschreven. Dit alles biedt opnieuw gouden kansen voor de waarheids-media zoals deze site en een video-medium zoals Cafe Weltschmertz waar als we goed zijn geinformeerd belangrijke en positieve veranderingen gaan plaatsvinden.

3 Replies to “TWAN ‘EEN MILJOEN’ HUYS NIET OPGEWASSEN TEGEN WESLEY SNEIJDER: ZELFS DE TELEGRAAF SERVEERT HEM NU AL AF”

 1. Collapse van de MSM: NOS Journaal: 1,2 miljoen kijkers per journaal. AD: 2,8 miljoen bezoekers per dag. NU.nl: 3,0 miljoen bezoekers per dag. Micha Kat: paar honderd bezoekers per week.

  1. Zoals Einstein reeds opmerkte: De domheid van de mens is zo oneindig als het heelal en van dat laatste ben ik níet zeker.

   De collapse zit ‘m erin, dat de manipulaties van de MSM steeds meer doorzien worden en dat ze steeds minder inkomen genereren.
   Overigens op de BRD TV zojuist een walgelijke Kalergie-plan uitzending over de situatie in Chemnitz. Niet meer om aan te zien zo weerzinwekkend. Ik heb het maar uitgezet.

   Om in de valstrikken van de onvoorstelbare andere wereld van de ‘alien mindset’ te lopen, hoef je nog niet eens dom te zijn trouwens.

   Zonder moderne psychopatentest, kunnen ook (op de bekende, normale ‘mindset’ bij de ander vertrouwende of hopende) zeer intelligente en evt. daarbij deskundige NORMALE mensen vlotjes het (evt. dodelijke) slachtoffer worden.

 2. Die Huys is toch die dead inside narcistische engerling/Pauw-achtige lege huls die weliswaar uitstekend in een door hoogverrader en ANTI-mens Prins Bernhard opgetuigde psychopathocratie past, maar die in een normale staat en samenleving nog niet geschikt zou zijn bevonden als tramconducteur?

  Maar….als je in PB BV je ziel aan de duivel verkoopt, blijkt steeds ineens de geldkraan wijd open te gaan (voor zulke onsmakelijke nietsnutten), waaruit blijkt dat er geld genoeg is, maar dat dit levensbloed chronisch en onderling EN DODELIJK naar ‘dead inside’ wordt toegezogen.

Geef een reactie