TWEE BEWIJZEN DAT HET ‘DEBAT’ OVER DE MOORD OP ANNE FABER EEN GROTE SATANISCHE FREAKSHOW IS

DE WOORDVOERDER VAN DE PVDA VALT BIJNA FLAUW EN THEO HIDDEMA MASKEERT ZIJN CORRUPTIE ACHTER SMERIGE DETAILS OVER ANAAL NEUKEN EN ORAAL BEVREDIGEN WAARMEE HIJ DE FAMILIE VAN ANNE FABER DE KAMER UIT JAAGT: ‘POLITIEK’ IN HET NEDERLAND VAN RUTTE EN DEMMINK

Het eerste bewijs: er is een kamerbreed taboe op het in verband brengen van de moord op Anne met al die andere sado-pedo-moorden in Nederland. Geen van de 150 kamerleden vraag zich blijkbaar af of er een verband bestaat tussen Anne, Romy, Savannah, Andrea, Milly, Marianne en al die andere gruwelijk vermoorde meisjes (en ook jongens) waar ‘alles mis is gegaan’. As we speak loopt de zaak-Nicky Verstappen nog volop maar daar horen we ook niets meer over. Stel je voor dat het om een ander soort delict zou gaan, het opblazen van ING-kantoren bijvoorbeeld. Steeds weer worden ING-kantoren opgeblazen, maar bij elk geval is er een taboe op het wijzen op de andere gevallen of op het zoeken naar verbanden! ALLE KAMERLEDEN WETEN WAT ER WERKELIJK SPEELT! Het tweede bewijs: er is ook een kamerbreed taboe over de rol van de criminele rechter Rinus Otte (foto) van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden die later een topman werd bij het OM. Niemand mag de vraag stellen: waarom liet deze rechter Michael P. los ’tegen alle regels in’? Wij denken dat Otte de topfunctie kreeg bij het OM OMDAT hij de moord op Anne Faber mogelijk maakte -een moord die is gepleegd door de groep-Demmink met Michael P. als patsy. Van het OM staat vast dat het stampvol zit met sado-pedofielen in de top. Voormalig OM-topman Wabeke waste recent de moord wit door de groep-Demmink op de baby van Lisa. Demmink en Wabeke zijn oude vrienden. Een onderzoek naar seksuele misstanden bij het OM dat vorig jaar met veel bombarie werd aangekondigd (de commissie-Fokkens) is in alle stilte stopgezet -ook daarover is een compleet taboe van kracht in de tweede kamer.

3 Replies to “TWEE BEWIJZEN DAT HET ‘DEBAT’ OVER DE MOORD OP ANNE FABER EEN GROTE SATANISCHE FREAKSHOW IS”

  1. Rinus Otte was rechter in Assen.

    De rechtbank in Assen veroordeelde Jan Stoffers in 1996 tot een gevangenisstraf van vier jaar wegens de verkrachting van een 14-jarig meisje uit Klazienaveen. De OvJ was Elly Läkamp. Haar kennen we ook van de misbruikzaak op OBS ‘De Dreef’ in Emmer-Compascuum. De kelder onder de school werd dichtgegooid door een Drents bouwbedrijf.
    En de ouders van de kinderen veroordeeld tot enorme schadevergoedingen aan de daders van tussen de 20 en de 25-duizend gulden.

    Nog meer zaken in Assen? Ja, de Nederlandse vertakkingen van de Belgische zaak Marc Dutroux in Assen: Michel Stockx. https://www.crimesite.nl/verband-seriemoordenaar-en-cheryl/

Geef een reactie