11 Replies to “TWEE MEISJES VAN 18 ONDER HET PEDO-BEWIND VAN RUTTE EN DEMMINK”

 1. Overigens, weet u wat pas hysterisch is? Die dagelijkse scheten met insinuaties en hypotheses van u. Niet in de eerste plaats vanwege uw hoofdlettergebruik, waar ze bij de Televaag nog een puntje aan kunnen zuigen.

 2. Misschien moet u zich eens afvragen of die ‘hysterische reacties’ een punt hebben?
  Hoe was het ook alweer? ‘zoveel duizend architects can’t be wrong’? Welnu: Misschien kan dat met zoveel reageerders ook het geval zijn.

 3. Over dat van Karhof en het neuken met de macht in de achterkamertjes van het binnen-bordeel-hof gesproken? Er lopen daar op, in of onder die kaasstolp de meest ranzig afgelikte boterhammen rond inderdaad. In het filmpje hieronder zie je op de achtergrond vanaf links-midden de ongekroonde befkoningin van Zuid-Holland zo het werkneemsters gedeelte der informatie katheder van de 2e kamer binnenlopen, waarvan overigens beelden in omloop zijn terwijl ze (WAARONDER TEVENS DEZE 3 BISEKSUELE PERVERTS..: EEN, TWEE & DRIE!) tijdens de ellenlange plaspauzes non stop & in opdracht van DEZE schaduwpooiers de volledige Nederlandse trekpoppengilde chantabel rijp staat af te beffen, zuigen dan wel meppen!

  BRON

 4. Voor Micha geldt dat negatieve aandacht beter is dan geen aandacht. Hij doet er dus nog een schepje bovenop en beweert glashard dat het Kabinet Rutte Julia Blokhuis heeft vermoord.

  Smeriger en idioter kan niet maar het doel is bereikt: hij genereert weer aandacht.

  Wat zou het een zegen zijn als ze deze zieke smeerpijp eindelijk een keer opsluiten in een gekkenhuis.

  1. >> Smeriger en idioter kan niet maar het doel is bereikt: hij genereert weer aandacht.

   Ik zou u daarom willen aanraden niet op Micha te reageren als u meent dat het Micha alleen om de aandacht te doen is… 😉

 5. Je vergeet meest voor de hand liggende motief: inwijding. Vaker zo dat ze dan iets van zichzelf moeten offeren zodat men zeker weet op hun te kunnen rekenen.

Geef een reactie