TWEE SOORTEN JOURNALISTEN… HET TYPE ‘JOURNALIST VAN HET JAAR’ EN HET TYPE ‘TIEN KEER VERVOLGD EN MAANDEN IN DE GEVANGENIS’

2 Replies to “TWEE SOORTEN JOURNALISTEN… HET TYPE ‘JOURNALIST VAN HET JAAR’ EN HET TYPE ‘TIEN KEER VERVOLGD EN MAANDEN IN DE GEVANGENIS’”

  1. Altijd lachen als die complotters zich ‘journalist’ gaan noemen. Die hazenlip uit Maastricht, boosopa uit Amsterdam, en deze voortvluchtige bajesklant in Ierland…

    Nee Micha, jij bent GEEN journalist. Er zijn namelijk nóg een paar verschillen tussen de twee typen, die je nog bent vergeten te benoemen; de ene die WEL zijn bronnen checkt, en de ander die met één dubieuze bron of zelfs helemaal geen bron zijn verzinsels maar in de publiciteit kwakt. De ene die wél probeert te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd, en de ander die alleen maar vanuit zijn eigen doelredenatie probeert om gebeurtenissen te construeren die zijn eigen fantasieën zouden moeten ondersteunen. De ene die wél serieus genomen wordt, en de ander die de hele wereld lekker links laat liggen als irrelevante schreeuwende malloot. De ene die wél alleen bewezen feiten meldt, en de ander die maar wat laster in de rondte strooit.

    Nou geef ik jou te raden tot welk type jij behoort…

  2. Mensen met wat geld en een normaal verstand zijn al lang weg uit het land dat tegenwoordig méér NSB-ers heeft dan in 1943. Gewoon naar een land gaan waar niets te halen valt en waar de regering te weinig geld heeft om de bevolking “fatsoenlijk” te kunnen onderdrukken. Dan blijft het tuig van de richel weg en ben je vrij.

Geef een reactie