TWEEDE BEVRIJDINGSTOESPRAAK VAN MICHA NAMENS DE ORP

LAATSTE NIEUWS: STEEDS MEER AANWIJZINGEN VOOR DIRECTE PEDO-ROL MARK RUTTE IN ZAAK-DEMMINK, PRECIES WAT DEZE SITE ALTIJD HEEFT GEZEGD * ER IS MAAR EEN REDEN WAAROM RUTTE PREMIER IS GEWORDEN EN DAT IS DAT HIJ…

MEER VERBIJSTERENDE FEITEN ROND HET ZIKA-VIRUS * EXTRA WAARSCHUWING VOOR INFILTRANTEN EN CONTRA’S ALS ERIC DONK EN MYRA, JUIST IN DEZE FASE * KOMENDE WEKEN BESLISSEND

3 Replies to “TWEEDE BEVRIJDINGSTOESPRAAK VAN MICHA NAMENS DE ORP”

  1. Hoezo, die video’s worden steeds meer gedeeld? Een blik op YouTube pagina en we weten weer dat Kat overdrijft: op zijn best 700 keer bekeken, maar gemiddeld 250 keer. En waarvoor is Lensink op de vlucht? Of heeft hij weer eens een van zijn familieleden bedreigd?

  2. Dr. Stout geeft het advies om een ieder die aspiraties heeft in de politiek een test te laten doen om hun mentale stabiliteit vast te stellen. Alhoewel sociopaten meesters zijn in het bedonderen van mensen, dus ook psychologen en psychiaters, zijn er volgens Dr. Stout wel degelijk testen, waarbij ook de meest doorgewinterde sociopaat door de mand valt.
    ========================

    Helemaal mee eens. Martha Stout gebruikt de term sociopaat en ik weet wel waarom, maar ik prefereer dan ‘adapted compensated psychopath’.
    De sociale context is namelijk nauwelijk van belang en ik wil verwarring vermijden.

Geef een reactie