TWEEDE HOLLEEDER BOMBSHELL: OPRICHTER VAN HET KANTOOR VAN ZIJN ADVOCATEN WERD VERMOORD DOOR DE DEMMINK-SQUADS

WE HEBBEN NU: 1. EEN RECHTER TEGEN WIE UITERST SERIEUZE EN GELOOFWAARDIGE BESCHULDIGINGEN LIGGEN WEGENS PEDOFILIE * 2. DEZELFDE RECHTER SLEMPT EN ZUIPT OP FEESTJES VAN ADVOCATEN DIE EEN CRUCIALE ROL SPELEN IN DE ZAAK * 3. DE OPRICHTER VAN HET KANTOOR VAN DE ADVOCATEN VAN HOLLEEDER VERMOORD DOOR DEMMINK-SQUADS * 4. HET OM LIGT IN FEITE PLAT WEGENS PEDO-AFFAIRES EN PEDO-ONDERZOEKEN TEGEN DE EIGEN MENSEN * ARTIKEL MOORD OP GERARD HAMER

11 Replies to “TWEEDE HOLLEEDER BOMBSHELL: OPRICHTER VAN HET KANTOOR VAN ZIJN ADVOCATEN WERD VERMOORD DOOR DE DEMMINK-SQUADS”

 1. Michel Stockx was een Belgische vrachtwagenchauffeur. Werd geboren in Longchristie. Werd het land uitgegooid na meerdere zaken van seksueel misbruik. Vestigde zich daarna in Franeker. Werd voor acht daar gepleegde zaken van seksueel misbruik veroordeeld. Daarna verhuisde hij naar Assen. Hij ontvoerde kinderen, nam die volgens justitie mee naar zijn flat, vermoordde ze, en dumpte op parkeerplaatsen langs snelwegen. Stockx vloog in de fik tijdens arbeidstherapie in de gevangenis van Scheveningen: lees hij werd vermoord. Zijn advocaat was een van de Ankers. Kom ik later nog wel eens op terug.

  De Nederlandse vertakkingen van de Belgische zaak Marcel Dutroux. Lees erover in de Runderkamp-papers https://www.demminkdoofpot.nl/downloads/files/productie-03-20-01-04-runderkamp-papers.pdf

  Het seksueel misbruik op CBS De Tamboerijn in Assen. Volgens een van de slachtoffers is hij seksueel misbruikt in een geheime kelder onder de school. Een andere leerling, Niels Offereins, zat op dezelfde school.Hij werd ook seksueel misbruikt. Ik was bij het Kadaster een collega van zijn vader. Toen Niels op 6 april 2004 van de Martinitoren viel was dat geen ongeluk maar een liquidatie. Niels was bi/homo, niet uit de kast en verkocht zijn lichaam als minderjarige in een illegaal bordeel in de Asser wijk Marsdijk. Niels heeft me verteld dat hij in dienst was van Job te Boekhorst.

  Dan hebben we nog de misbruikzaak in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Voorhof. Die staat ook in de Asser wijk Marsdijk. Dominee Geertsema gijzelde, mishandelde en misbruikte een van zijn zoons gedurende 10 jaar in een geheime ruimte in de kerk. Een van de ouderlingen was leraar op CBS De Tamboerijn. Het zal toeval zijn.

  https://www.geenstijl.nl/cookie-consent/?target_url=%2F8690%2Fde_kerkberichten%2F%253F

  Frank, de zoon van Geertsema, doet zijn verhaal hier: https://www.eleos.nl/ervaringen/verhaal-frank/

  Dan hebben we nog Chanel Naomi Eleveld uit Assen. Ach, lees het hier https://www.waarheidsvinding.com/?p=2197 Chanel Naomi woonde op nog 150 meter van die geheime kelder onder CBS De Tamboerijn. En dat ze drie weken dood in een kruipruimte heeft gelegen terwijl het buiten snikheet was, is niet heel geloofwaardig. Een kinderlichaam ontbindt twee maal zo snel als dat van een volwassene. Na drie weken…
  Meer voor de hand ligt dat het meisje langer heeft geleefd en ten prooi is gevallen aan seksuele monsters.

 2. Gerard Hamer werd geboren in Assen, dat is één van de pedo-hotspots van dit land.

  Sietse Planting was de vertrouwenspersoon van Frank Leenders, de man die aangifte heeft gedaan tegen Joris D. Sietse kwam om tijdens het zwemmen.

  Nico Meijering is/was de raadsman van de slachtoffers van seksueel misbruik in de Jehova-gemeenschap, de stichting Reclaimed Voices. Ik heb daarover met hem contact gehad, zowel telefonisch als per e-mail. De Jehova Getuigen hebben hun hoofdkantoor in Emmen.

  1. Ach, Assen ineens een pedohotspot? Waarschijnlijk net zo’n fantasie als de ontmoeting die Koos ooit claimde met Joris Demmink. De ‘kennis’ daarover had Koos gewoon van internet gehaald.

 3. Je hebt weer eens helemaal niets Kat. Er ligt geen ernstige beschuldiging tegen die rechter. Er ligt een mailtje van een notoire en meermalen veroordeelde beroepslasteraar en complotgek Koos van Woudenberg. Die rechter was ook niet aan het ‘slempen en zuipen’ zoals jij stelt, maar gewoon op bezoek bij een advocatenkantoor. Daar is verder niets mis mee. Wat je derde verwijt treft: helemaal lariekoek. Ik vind het bijna knap dat je werkelijk niets om handen hebt de gehele dag en het toch voor elkaar krijgt om jarenlang de meest onzinnige dingen op te schrijven. Zoek hulp.

   1. Nee hoor. Ik zeg het precies zoals het is. Dat jij Koos als betrouwbare bron neemt zegt genoeg over hoe je afgegleden bent. En dan zwijg ik maar verder over hoe je heel hypocriet De Vries ineens als norm neemt.

  1. Wonderlijk toch dat Chris Klomp zo tegen mij tekeer gaat op de sociale media.
   Wij komen beiden uit Noord-Nederland. Ik weet veel over het justitiële pedonetwerk. Opvallend is dat hij zich niet gedraagt als journalist maar als beschimper en belediger. Heeft hij een persoonlijk belang en/of wiens belangen dient hij? Maakt hij zelf deel uit van het of een netwerk? Er trekt zich steeds meer mist op rond de persoon Klomp.

   Klomp zou in Scheemda hebben gewoond. Dat ligt op nog geen 10 kilometer afstand van Oude Pekela. Waar was Chris Klomp op de dag dat de advocaat van Lancee spoorloos verdween? We weten dat Dirk op een plek in de buurt van Scheemda was die dag.

Geef een reactie