TWEEDE TUNNEL ENTRANCE EXPOSED ONDER EPSTEIN’S HORROR-TEMPEL

EPSTEIN UPDATES: ZIJN ‘ASSISTENT’ GHISLAINE MAXWELL DIE DE KINDEREN REGELDE BEZOCHT IN 2014 EEN ‘CHILD BENEFITS GALA’ IN NEW YORK (Q3428) * DE ‘FORMER PRIME MINISTER’ MET WIE EPSTEIN CLOSE CONTACT ONDERHOUDT IS EHUD BARAK * NEDERLANDSE LINKEN TOT NU TOE: 1. GERARD ‘T HOOFT 2. AMSTERDAMSE ‘BARRY’ 3. NOUT WELLINK VIA TRILATERAL COMMISSION

De twee ingangen tot wat lijkt op een ondergronds gangenstelsel met kamers (Q3432) –waarschijnlijk 16 kamers-: vormden die de toegang tot een horror-inferno van marteling, verkrachting en experimenten op kleine kinderen, dat laatste in het kader van een satanisch door Epstein gefinancierd deep state-mind control programma (onthuld door Amazing Polly) waaraan ook ‘onze’ Nobelprijs-winnaar Gerard ’t Hooft deelneemt? Zoals de zaken er nu voorstaan schatten wij de kansen op een antwoord ‘ja’ op deze vraag 80%. Alles lijkt elkaar te bevestigen en te versterken, met name ook de Israelische linken van Epstein die nu in ijltempo aan het licht komen -de Mossad is immers als geen andere geheime dienst geinteresseerd in mind control. Gezien de prominente linken met de Clintons en de Clinton Foundation lijkt er sprake te zijn van een combinatie van drie doelen wat betreft het pedo-imperium van Epstein:

1. Het gebruiken van kinderen voor experimenten
2. Het misbruiken van kinderen voor pedo-doeleinden
3. Het chanteren van rich en powerful people

Wij dienen ons nu te richten op de rol in dit alles van Gerard ’t Hooft. Dit doet sterk denken aan de -eveneens door ons onthulde- rol van prof. Ab Osterhaus van de Erasmus Universiteit bij het ontwikkelen van een dodelijk super-virus dat de mensheid moet uitroeien. Door de mogelijke rol van ’t Hooft in een satanisch mind control-programma wordt het belang van Nederland bij het implementeren van de NWO/Bilderberg-agenda opnieuw bevestigd. We hebben thans de volgende vragen aan ’t Hooft:

1. Bent u op het pedo-eiland geweest van Epstein?
2. De door Epstein gefinancierde conferentie op de Virgin Islands: wat was daar het hoofd-thema?
3. Hoe bent u in contact gekomen met Epstein in the first place?
4. U zei tegen Buzzfeed dat u na de conferentie in 2006 ‘geen contact meer heeft gehad’ met Epstein. Hoe is dat gekomen? Lag daaraan een bepaalde gebeurtenis ten grondslag?
5. Bent u betrokken bij wetenschappelijk onderzoek rond mind control en maakt u daarbij gebruik van minderjarige ‘proefkonijnen’?

Geef een reactie