Eén reactie op “TWEEDE VIDEO-PERSBERICHT VAN GELE HESJES.NL”

  1. Ach ja..
    Anonymous, Occupy, gele hesjes, allemaal bewegingen waarvan je kan zeggen dat de oorspronkelijke initiatiefnemers ergens nog wel een punt hadden. Maar zodra deze door de onrendabelen, de verstandelijk beperkten, de uitvreters, de krakers, de handophouders, en de gestoorde meelopers van het kaliber Micha Kat worden ontdekt die ook allemaal naar de winkel rennen om zich een maskertje of een hesje aan te schaffen in het verlangen ook weer eens bij een groepje te horen, dan wordt het hele idee op slag verneukt en verzandt het hele gebeuren in vandalisme, plundering, en andere criminaliteit.
    Voor verminderd toerekeningsvatbaren zoals Kat, of de in zijn kielzog meelopende Hop of van Well en dat soort hersenloze volgers zijn dit soort ontwikkelingen de gebeurtenis van de eeuw. Maar steevast weigeren zij te onderkennen dat ZIJ juist de nutteloze ballast van deze maatschappij vormen die de ontwikkeling in de weg staan. Want zeg nou zelf; wie zou er één seconde bij stil staan als dit soort figuren van de de ene op de andere dag er niet meer zouden zijn als ze van de aardbodem verdwenen waren? Wie zou ze missen?

    Gelukkig blijkt bij dit soort bewegingen, juist door het toetreden van types zoals Kat en zijn trawanten, dat ze altijd in een vroeg stadium van binnenuit worden opgeblazen, waarna het doodbloedt en we weer over kunnen gaan tot de orde van de dag nadat dit zooitje ongeregeld weer is weggestopt in de gestichten en de Leger Des Heils accomodaties van waar ze vandaan gekomen waren. Of in een enkel geval de schimmelhosteltjes in Ierland natuurlijk…

Geef een reactie