TWITTER VERWIJDERT NU ACCOUNTS EN TWEETS PRO-CHLOROQUINE, EEN FDA-APPROVED MEDICIJN

NIBURU.CO VOLGT GEHEEL EN AL DE LIJN VAN TWITTER EN BLIJFT CLOROQUINE EN DIENS ‘VOORSTANDERS’ ZOALS MICHA DEMONISEREN WAARBIJ ALLE FEITEN EN TRIALS WORDEN GENEGEERD * IN HUN KRANKZINNIGE EN ONVERKLAARBARE HETZE TEGEN CHLOROQUINE ZOEKT NIBURU NU ZELFS BESCHERMING BIJ… MARK RUTTE!

Wat is hier aan de hand? Dat is niet zo moeilijk vast te stellen: de NWO heeft alles op alles gezet om hun agenda te implementeren via de Corona-pandemie en laat zich door niets en niemand afstoppen -dit is hun final en ultimate push waar ze eeuwen naartoe hebben gewerkt. Deel van deze push is total control over de media -al lijkt Google recent te zijn ‘overgelopen’ naar het kamp van de patriots. Hetzelfde lijkt te (gaan) gelden voor Facebook. Twitter is van de ‘grote drie’ echter altijd het meest pro-pedo deep state geweest en dat zie je nu dus weer terug. Alle MSM zijn in handen van de pedo deep-state waarbij Fox News en Sky Australia af en toe de grenzen (mogen) opzoeken qua flirtations met Trump en de patriots. De wereld maakt zich op voor de beslissende en definitieve confrontatie. Hier een summier overzicht van de ‘legers’ die aan beide kanten zijn opgesteld:

PATRIOTS: Trump, Bolsonaro, Orban, Salvini, Marine le Pen, Poetin, Modi, Australie (?), Japan, Google, US Army, Canada (?), Wall Street 70%

PEDO DEEP-STATES: Clinton Foundation, CIA/FBI, Dems, China, EU, VN, WHO, Twitter, MSM, Wall Street 30%, Hollywood

Geef een reactie