ULTIMATUM AAN PROFESSOR IN DE JOURNALISTIEK BART BROUWERS

LEES DE STUKKEN OVER BART BROUWERS EN NEP NIEUWS OP NIBURU.CO * ALLEEN DEZE WANTOESTAND ROND BROUWERS IS AL BEWIJS VOOR HET VOLSTREKTE FAKE-KARAKTER VAN DE NEP NIEUWS-HOAX * NEP NIEUWS IS DOOR DE POLITIEK ‘UITGEVONDEN’ ALS REACTIE OP DE ‘VERKEERDE KEUZE’ VAN DE AMERIKANEN VOOR DONALD TRUMP EN HEEFT NIETS TE MAKEN MET JOURNALISTIEK

To: b.j.brouwers@rug.nl
CC: e.c.w.dietrich@rug.nl a.j.gankema@rug.nl g.c.wakker@rug.nl

Geachte heer Brouwers,

Reeds enige weken probeer ik u te benaderen met vragen over het verschijnsel ‘nep nieuws’ waar de media vol van staan. Recent wijtte zelfs Hilary Clinton haar verkiezingsnederlaag aan ‘nep nieuws’. Ook binnen de EU zijn tal van initiatieven aan de orde die erop zijn gericht ‘nep nieuws’ in te dammen.

Ondans het extreme belang en de hoge urgentie van dit onderwerp houdt u zich onbereikbaar. Ook vragen per email van burgers weigert u te beantwoorden. Ik wijs u erop dat het uw maatschappelijke plicht is als hoogleraar vragen vanuit de samenleving te beantwoorden. Weigering dat te doen kan leiden tot een klacht tegen u bij het faculteitsbestuur, reden om dit bestuur in deze mail te cc-en.

Ik verzoek u mij per omgaande te laten weten wanner u beschikbaar bent voor een interview over ‘nep nieuws’ en over de rol die deze geheel nieuwe ontwikkeling speelt in het curriculum van uw leeropdracht aan de RUG.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat
journalist

2 Replies to “ULTIMATUM AAN PROFESSOR IN DE JOURNALISTIEK BART BROUWERS”

  1. Psychopaten zijn:

    1. Nergens voor aansprakelijk
    2. Nergens toe verplicht
    3. Boven de wet- en regelgeving staand

    Er valt niet (werkelijk = op menselijk onderling niveau) mee te redeneren, laat staat dat je de überlegen übermensch, als de muis die je -in de ogen van de ‘alien mindset’ bent, een ultimatum kunt stellen.

Geef een reactie