UN-BE-LIEV-A-BLE: TERRORISTISCHE TELEGRAAF NEEMT HET OP VOOR MADONNA DIE ‘HET WITTE HUIS WIL OPBLAZEN’

EXTRA EN HIGHLY EXCLUSIVE: LEES MORGEN DE COLUMN VAN MICHA OP NIBURU.CO OVER HET WARE VERHAAL ACHTER DE STEUREXIT -ALS U TENMINSTE BESCHIKT OVER STALEN ZENUWEN

KRANKZINNIG GEWORDEN EN REEDS FAILLIET OCHTENDBLAD PROBEERT TRUMP TE BESCHADIGEN NADAT MADONNA ZEI ‘HET WITTE HUIS TE WILLEN OPBLAZEN’ * HOLLYWOOD- EN MEDIA-ELITE STEEDS WANHOPIGER OVER VERLIES AAN INVLOED, MACHT, GELD EN LEZERS * TRUMP GAF GROUNDBREAKING INTERVIEW AAN FOX OVER DE CRIMINELE ‘LINKSMEDIA’ DIE OOK MICHA PROBEREN TE SLOPEN IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN * STEUN MICHA OP 3-2 BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK TEGEN DE VOLKSKRANT!

Als Micha Telegraaf-bedrieger Bart ‘mijn kinderen waren erbij!’ Mos ‘met de dood bedreigt’ schreeuwt de krant moord en brand en rent naar de politie, maar als Madonna dreigt het complete Witte Huis op te blazen vindt de krant dat prima en prachtig! Sterker: op basis van deze nooit vertoonde dreiging (die zou moeten leiden tot subiete arrestatie) probeert de krant Trump te demoniseren als ‘Madonna-hater’ in een stuk met als kop: President Trump: Madonna is walgelijk! Dus niet de extreme ‘bommelding’ van Madonna is het nieuws voor De Telegraaf, maar de reactie daarop van Trump! Over het verkrachten van de journalistiek gesproken! In het interview hierboven gaat Trump uitgebreid in op de hetze van de ‘linksmedia’ en het goede nieuws is dat hij samen met zijn team met alle kracht terugvecht -net als Micha overigens die op 3-2 de confrontatie aangaat met het ‘linksmedium’ De Volskrant (13:30 uur, Hogehilweg 6, Amsterdam in het gebouw van het NUV, de Nederlandse Uitgevers Vereniging). Be there!

4 Replies to “UN-BE-LIEV-A-BLE: TERRORISTISCHE TELEGRAAF NEEMT HET OP VOOR MADONNA DIE ‘HET WITTE HUIS WIL OPBLAZEN’”

  1. Als je stalen zenuwen hebt:

    Trump vindt de ‘warmonger’ en walgelijke verbale lege huls, bijzonder geslaagde ‘adapted compensated political psychopath’ Winston Churchill (de ijskoude, ‘pure evil’ moreel debiele massaslachter van honderdduizenden Europese burgers) een “groot man.”

    Wat zal deze vreemd fladderende Amerikaanse kletsmajoor en bastaard verder nog voor diepgaand inzicht aan de wereld openbaren?

  2. Schaamteloze Madonna, zwak in de schoenen staande broeders en zusters tot idolatrie opzwepend als Onranje zelve, riekt qua psychische/religieuze integratie als ‘stinking Lady Kakka’ en is dus voor normale mensen walgelijk.

    Alle ijskoude (kunsterige) griezels, Jules Deelder en Eric van Muyswinkel in hetzelfde vak als Keith Haring en Andy Warhol, weer ‘back in their closet’.

Geef een reactie