UNBELIEVABLE: MET ONDERGANG BEDREIGDE EU SPEELT LAATSTE WANHOOPSKAART UIT: DE FALSE FLAG, OPNIEUW

DRIE DAGEN NADAT WOEDENDE GELE HESJES DE GEBOUWEN BESTORMDEN VAN HET EUROPEES PARLEMENT [video Micha] IN BRUSSEL, SLUIT DE HOOFDVESTIGING IN STRAATSBURG ‘OM VEILIGHEIDSREDENEN’ NA EEN ‘TERRORISTISCHE SCHIETPARTIJ’ IN DE STAD WAARBIJ VIER DODEN VIELEN * DOEL VAN DE FALSE FLAG: SYMPATHIE GENEREREN VOOR DE CRIMINELE EN CORRUPTE EU-SOROS-‘POLITICI’ EN HET BESTRIJDEN VAN DE POPULISTISCHE ANTI-EU-GOLF DIE EUROPA NU OVERSPOELT * HET IS HET ‘TELEGRAAF-MODEL’: ALS JE MET DE ONDERGANG WORDT BEDREIGT, MAAK JEZELF DAN SLACHTOFFER EN ZIELIG * ZELFS Q ANON IS DEZE FF NIET ONTGAAN (2585)

Hieronder de Jack de Vries-spins uit De Telegraaf die de EU moeten gaan redden -hetgeen natuurlijk niet gaat lukken want iedereen kotst en poept op de EU en de doorzichtige en criminele spins van Hill & Knowlton die er niet voor terugdeinzen onschuldige burgers te vermoorden in pogingen het volk te manipuleren en te bedriegen in opdracht van hun klanten:

Parlementsvoorzitter Antonio Tajani zei dat de politici „zich niet laten intimideren” en de debatten gewoon doorgaan. (spin: we zijn geen corrupte criminelen die hoeren en sloeren op kosten van de burger, maar helden)

Europees Commissie-voorzitter Jean-Claude Juncker, die dinsdagmorgen nog in Straatsburg een debat voerde in het parlement, zei vanuit Brussel dat zijn gedachten bij de slachtoffers zijn. (spin: we zijn geen stomdronken psychopaten die de burgers willen uitmoorden, maar gepassioneerde en betrokken politici die houden van elk mens)

Zover bekend zijn de Nederlandse Europarlementariërs in veiligheid. Een aantal van hen was al uit het parlement naar het hotel of een restaurant vertrokken toen de eerste berichten over de schietpartij binnendruppelden. (spin: op basis van een ‘oranjegevoel’ sympathie en betrokkenheid genereren voor ‘onze helden’ bij de EU)

Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie) was in de stad en zag politie met getrokken pistolen door de straten hollen. Hij werd door soldaten gesommeerd van de straat te gaan, meldt hij op Twitter. (spin: we zijn geen corrupte en criminele dieven van gemeenschapsgeld, maar ‘frontsoldaten’ die een ‘heilige oorlog’ uitvechten om de burger van de EU te ‘beschermen’ tegen het kwaad)

Paul Tang (PvdA) had om acht uur een eetafspraak in de binnenstad. „Toen ik daar aankwam zag ik mensen over de brug rennen, er was paniek”, vertelt hij telefonisch. „Maar ik mocht de stad al niet meer in. Mijn hotel ligt in het centrum, dus we wachten maar af.” (spin: zie vorige en sympathie afdwingen via slachtofferschap)

„We hebben meteen iedereen gecheckt”, vertelt een CDA-woordvoerder. „Delegatieleider Esther de Lange zit in de lockdown. We hebben gehoord dat nog naar de schutter wordt gezocht.” (spin: zie vorige)

2 Replies to “UNBELIEVABLE: MET ONDERGANG BEDREIGDE EU SPEELT LAATSTE WANHOOPSKAART UIT: DE FALSE FLAG, OPNIEUW”

 1. En wederom is uw enige bewijs het feit dat de aanslag op een bepaald moment komt waarbij u uitspraken op uw manier uitlegt zonder dat ze aantonen dat bijvoorbeeld de dader in opdracht werkte van iets/iemand anders dan het geloof. Om maar wat te noemen.

  Een hoofdredacteur had u teruggestuurd naar uw laptop. Of misschien een week buurtnieuwsdienst laten draaien.

 2. we zijn geen stomdronken psychopaten die de burgers willen uitmoorden, maar gepassioneerde en betrokken politici die houden van elk mens
  —————
  Het lijkt wel Churchill, de bedenker van “Dresden”.

  Omdat Churchill zo begaan was met het gruwelijk lot van de Joden.
  Het vermoorden van complete steden vol oorlogsgewonden en vluchtelingen draagt er sterk toe bij, dat de burgers zich aan deze meedogenloze vijand gaan overgeven en dat zodoende de oorlog bekort wordt en de concentratiekampen zo snel mogelijk bevrijd kunnen worden.

  Logica van de ‘alien mindset’ en wie het niet gelooft is een ‘gullible fool’.

Geef een reactie